×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Mandala's nr 19 t/m 21

Mandala's nr 19 t/m 21


Het heeft even geduurd, maar hier zijn dan eindelijk weer 3 nieuwe mandala's van mij, nrs 19 t/m 21. Ik had laatst een setje technische tekenpennen bij AliExpress besteld. In eerste instantie bevielen die wel, maar later toch niet zo, want de grotere maten gaven af en toe wat te grote druppels, die droogden wel, maar was niet prettig werken. Dus ik besloot om dan toch maar voor de originele Rotring Isograph pennen te gaan en heb het goedkoopste Junior setje daarvan besteld met de maten 02, 04 en 06 en bij het eerste gebruik merkte ik al meteen verschil, wat een luxe! Bij de pennen zitten ook reeds gevulde inktpatronen die ik eerst opmaak en dan ga ik over op het zelf vullen van de vulbare patronen die erbij zitten. Die inkt is superzwart en veegt niet uit bij het stuffen van de potloodlijnen en zou ook nog eens watervast zijn, dus aquarellen zou mogelijk moeten zijn, heb het nog niet geprobeerd. Ik heb die van mij op Amazon.de besteld, werden vanuit Engeland verstuurd en waren redelijk snel hier. Of ik nog een setje met tussenmaten koop weet ik nog niet, voorlopig ben ik tevreden met deze 3 maten.

Goed, toen die pennen dus binnen waren meteen begonnen met een mandala en nog 1 en nog 1.......Zie hieronder de 3 die ik met deze pennen gemaakt heb. Deze staan ook in mijn kleinere boek van 27x27cm, vind ik een fijnere maat dan die grote van 30x30cm
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties