×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
Wie ben ik eigenlijk

Wie ben ik eigenlijk


       

            ​Om te worden wie ik mag zijn, moet ik weten wie ik mag zijn.

 

                                  f96f8f5b633edb32b6ede358253a6737_medium.

 

 

​Ooh het gaat steeds zo goed met mij. Maar ooh, wat ga ik op mijn bek. Zelfrespect, grensen verleggen, afvallen, complimenten, geluk voelen, sterker worden. klinkt te gek! Maar het ik vind het erg moeilijk. Een handje vol mensen die bij mij blijven (hulpverleners oa), groot aantal wat afhaakt op mijn eeuwige gezeik, en ik kruip meer en meer weg. Ik koester de oprechte mensen, en zie steeds meer het kaf van het koren. Maar ik zie ook wolven in het bos. Soms weet ik niet het verschil niet meer met oprechte mensen of de praters. Praters zijn sensatie typetjes.

Dit is veruit de meest zware levensles tot nu toe, ik ben zwak. Ik ben emotioneel en voel mij eenzaam. Of onbegrepen. Meeste denken kom op, schouders er onder. Kom op.. Maar pfffffff. Al ben ik 18 kilo afgevallen, mijn innerlijke gedeukte personelijkheid vecht tegen het fysieke ik. Ik vecht zo voor een come back, maar de tegenslagen zijn zwaarder dan mijn innerlijk. Ik verlies controle soms zo erg dat ik alles wat ik heb gewonnen niet zie.

​Dit is meest verwarrende verhaal wat ik ooit geschreven heb, in mijn hoofd klinkt het anders. Ik ben sterk, ik kan het, ik ga mijzelf erkennen. Maar hoe?

 

​Genoeg...Klap dicht.. Ik moet lief gaan zijn voor mijzelf, maar ik vind de weg nog steeds niet.

 

                                  544fdca1546da452aac3a378729b86fa_medium.

​Dag lieve lezers, vrienden. Ik hou echt van jullie..

Knokker (positief).

 

Stap over naar Oxxio
Help deze website en onze schrijvers

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken. Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

Beloon de maker en jezelf

Word gratis lid.GeGe
Blijf knokken ik snap jou heel goed zit in het zelfde schuitje maar ook ik blijf knokken
18-11-2017 08:17
18-11-2017 08:17 • Reageer
Candy
Wat is perfectie? De ene dag gaat makkelijker om positief te zijn dan de andere. En daar is niks mis mee! Twijfelen aan jezelf is niet zo nodig.
13-11-2017 21:45
13-11-2017 21:45 • Reageer
Katrien
Blijven knokken! Je komt er wel.
13-11-2017 20:49
13-11-2017 20:49 • Reageer
Bodycoach
Toch steeds blijven geloven in jezelf!! Houden van jezelf, zorgen voor dat kindje in jezelf. Ik help mij door heel veel te lezen over je innerlijke kind, zelfacceptatie, ... Ik voel me zeer goed met mediteren. de ene keer is dat een begeleide meditatie via you tube of een ander kanaal (iets dat ik ergens zie voorbij komen heb), soms is dat gewoon stil zijn, met of zonder muziek, soms visualiseer ik iets. Ik doe gewoon wat er in mij op komt en vertrouw op mezelf en op mijn intuïtie. Stop met twijfel aan jezelf, want zo trek je jezelf alleen nog verder een put in. En ik geef toe, de ene dag lukt dat al makkelijker dan de andere, maar ... oefening baart kunst!!! HOU VAN JEZELF !!!
13-11-2017 15:44
13-11-2017 15:44 • Reageer
DiaantjesLife
Allereerst complimenten voor je openheid in deze blog. Dat bewijst toch ook maar weer hoe sterk je al geworden bent, ook al voel je je soms niet zo sterk. Je weg naar je echte ik gaat niet over rozen, maar dat kan ook niet. Het is een weg van ervaringen verwerken, nieuwe ervaringen maken en ontdekken. Probeer uit elke dag, ook al was het voor jouw gevoel geen goede dag, toch iets positiefs te halen. Een dag is nooit 24 uur slecht, denk daar eens over na. Ik herken heel veel in je strijd, dat heb ik al eerder gezegd, dus heb enorm veel bewondering voor hoe je nu je leventje aan het ordenen bent. Je gaat er zeker komen, want je hebt de kracht ervoor. Blijf er ook over schrijven en op Yoors ben je nooit alleen. Had ik je al verteld over Michael Pilarczyk? Van het boek Master your mindset? Zoek hem eens op het op www en luister eens naar wat podcasts of video's van hem. Geniet van het leven kanjer, het is je gegund xxx
13-11-2017 00:26
13-11-2017 00:26 • Reageer