Wat is een goed doel een fijn gevoel!

Wat is een goed doel een fijn gevoel!


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Toen ik ooit begon met het mee haken en breien voor onze groep Knuffeldekens, wist ik nog niet dat het zo'n fijn gevoel zou geven als je iets voor iemand kon doen. 

Geweldig als je een kind ergens mee kunt steunen of ze een beetje een gevoel van thuis mee te kunnen geven naar ziekenhuisbezoeken.

Hoe doen we dat?
Voor zieke kinderen maken wij een knuffeldeken die ze mee kunnen nemen naar ziekenhuis of instelling waar ze in moeten verblijven.
Zo zorg je voor een beetje "eigen" tussen al dat klinische wit van het ziekenhuis.
Hebben de kinderen een vervelend onderzoek of voelen ze zich niet zo lekker, dan kunnen ze heerlijk wegkruipen in hun eigen dekentje.

Volg ons om te zien wat wij voor de kinderen doen.

Wil je met ons meedoen?

Dat kan! Wij hebben lieve vrijwilligers over heel Nederland en ook uit België.
Kijk op onze facebookgroep https://www.facebook.com/groups/1781090785491566/ of op onze website http://knuffeldekens.nl/Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (7 reviews)
expand_more
Verberg reacties
wat leuk zeg, ik heb dit toegevoegd aan mijn map Breien in "Mijn Collectie"
| 10:58 |
Ooh echt super leuk! Het is altijd fijn om andere mensen hun projecten te zien vind ik, ik ben fan! Dit doet me denken aan mijn eigen project; Warme Winter. Neem gerust eens een kijkje naar het mijne zou ik zeggen :)
yoo.rs/introduction/188817?Ysid=49551
| 12:28 |
Dat zal ik zeker doen. Dank je wel :)
| 19:15 |
Er zijn veel mensen die willen haken of breien, maar de hele familie is onderhand voorzien. Wat moet je dan met je hobby waar je zo aan verslaafd bent? Haken of breien voor ons goede doel! Je bezorgt de kinderen een zonnestraal en jezelf een goed gevoel. Hoe leuk kan dat zijn :-)
| 12:05 |
Ontzettend leuk en het geeft een heel fijn gevoel .
| 20:54 |
Ik haak nu nog voor Stichting Roparun, maar dat is het laatste jaar. Ik ben nog zoekende naar iets nieuws, maar heb een een vraagje over de maat van de knuffel dekens. Hoe groot moeten die worden? Heb ooit gezegd dat ik geen grote dekens meer ga haken, maar wellicht is dit iets voor mij. Ik zal jullie ook op FB op gaan zoeken. Wie weet, super goed doel in ieder geval!
| 14:39 |
Hoi Diaan :) Wij haken granny squares van 20x20 cm en daar stellen we dekens van samen. Zo zit er in iedere deken die wij weggeven van iedere vrijwilligster iets in. Dus je hoeft geen grote dekens te haken ;) Als je je hier aanmeldt, dan zie je ook de voorbeelden en de doelen waar wij voor haken: www.facebook.com/groups/1781090785491566/
| 22:01 |
Top! Ga ik me aanmelden en wie weet wat ik kan bijdragen en die 20x20 overleef ik wel hahaha. Heb met die maat ooit een deken gehaakt van 2.40x2.40 Pronkt nu bij mijn ouders op bed :)
| 07:06 |
Wat leuk dat je je bij ons aangemeld hebt :)
| 09:18 |
Is een super goed doel, dus ga graag jullie ondersteunen.
| 10:22 |
Daar zijn wij heel blij mee :)
| 20:52 |
Wat goed en lief
| 11:28 |
Wij doen het heel graag voor die kinderen die wat extra steun kunnen gebruiken. Iets voor een ander doen is zo fijn :)
| 22:01 |
Supergezellige groep waar prachtige dingen gemaakt worden voor kindjes die het gebruiken kunnen.
| 21:05 |
Met hele lieve dames die er enthousiast aan meewerken!
| 21:14 |
Zo is dat. :)
| 11:04 |
Hartstikke goed van de hakers.
| 20:02 |
Dank je het is heel leuk om te doen :)
| 20:40 |
Zeker. Vroeger heb ik het ook gedaan, maar kan het niet meer. Artrose in de vingers.
| 21:32 |
Dat is minder leuk! Gelukkig zijn er nog veel meer leuke dingen ;)
| 00:35 |
O ja hoor. Het leven houdt niet op met artrose.
| 08:06 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen