×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Niet fris ruikende mensen.

Niet fris ruikende mensen.


Stoor jij je ook aan, niet fris ruikende, mensen.

Afbeeldingsresultaat voor niet fris ruikende mensen

Je kunt ook iemand tegen komen die woont op een boerderij of werkt in de viswinkel.

Sinds ik ben gestopt met roken, in 2013, merk ik dat mijn reuk weer terug is van weggeweest.

Gisteren zat ik, met mijn vrouw, in de wachtkamer van een ziekenhuis. Ook kwam daar een echtpaar binnen, die een walm van sigarettenrook om zich heen hadden. Hun kleding rook ook naar sigarettenrook en ik vond die lucht walgelijk. Gelukkig kwam al snel de arts; anders was ik ergens anders gaan zitten.

Of wat te denken aan personeel in een winkel of supermarkt, die je iets wil vragen.

Als je met mensen omgaat, zorg er dan voor dat je iets fris in je mond hebt.


 

Gerelateerde afbeelding


 Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken. Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

Beloon de maker en jezelf

Word gratis lid.expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties