10 kilo afgevallen in 8 maanden tijd

10 kilo afgevallen in 8 maanden tijd


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ja je leest het goed ik ben tien kilo afgevallen en dit ging mooi geleidelijk en zonder honger. Want eigenlijk ontdekte ik dit bij toeval  omdat ik het simpele middel voor een andere doel wilde gebruiken ik zal je vertellen hoe dit in zijn werk ging.  

Door mijn diabetes  die ik sinds 2004 heb  was het suikerspiegel totaal niet stabiel en dit liep op van hypo s(te lage suikerspiegel)  naar hyper s ( te hoge suikerspiegel) en van de insuline leek ik steeds meer te groeien en was met dit probleem wel een beetje klaar.

Op het internet ging ik me er eens in verdiepen en kwam uit bij het kruid kaneel ik las over de eigenschappen van kaneel en bleek  deze had bij inname een gunstige invloed op het suikerspiegel. Op  facebook las ik dat Gorden Heuckeroth hier inmiddels ook aan was begonnen met geweldige resultaten en dat zijn suikerspiegel dus danig naar beneden was gezakt dus mijn belangstelling was gewekt.  Gorden kocht zijn pillen kant en klaar online en dit was voor mijn beurs vrij prijzig las ik dus ik op zoek naar een alternatief en die vond ik. Op MP vond ik een apparaat waarin ik per keer 50 capsules kon maken dus ik heb hem bij de meneer die hem aanbood gekocht en kon er gelijk 1000 lege capsules bijkopen. Dus zo gezegd zo gedaan al snel kocht ik in de supermarkt 5 potjes kaneel  nog geen 5,00  en al snel had ik de pillen in een potje klaar staan voor gebruik in het ziekenhuis heb ik bij de internist eerst uitgelegd  wat ik van plan was. Zij was ook wel benieuwd naar de werking hier van en kreeg  dus toestemming om hier mee te gaan starten en al snel merkte naar een paar maanden gebruik ik dat ik aan het afvallen was. Mijn eet patroon was niet veranderd  en toch was ik afgevallen en wat me vooral op viel dat  dit meer op mijn probleem zone s gebeurde vet rond de buik dus. Inmiddels lijkt het suikerspiegel tussen de 5 en 9 met af en toe eens een uitschieter naar 14  maar dit komt zelden meer voor.  Het HBA1c leek een eind gedaald  deze hoort bij een gezond mens op 58 te staan en eind augustus 2016 stond die van mij op 73 de meting op februari 2017 was het al gedaald naar 64  en bij de volgende afspraak verwacht ik dus een HBA1c van rond de 58 te hebben.  Inmiddels ben ik in de taille  15 cm gekrompen en 10 kilo lichter en na mijn laatste bezoek aan mijn internist riep ze mijn naam  toen ik de deur uit wilde gaan ik keek om en ze zei lekker door gaan met die kaneel.  

Ik moet wel even vertellen dat ik s morgens 2 in neem na het ontbijt en s avonds 2 na het avond eten want meer mag absoluut  er niet worden ingenomen anders krijgt de lever te veel te verwerken( kan bij te veel schadelijk worden voor de lever) het gemiddelde is 4 per dag . Als je ook deze stap wilt gaan nemen bespreek dit eerst met je arts Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.8 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Knap gedaan zeg
| 20:22 |
Dank je ik kan nu ook de insuline naar beneden bijstellen. Dus perfect ik ben blij.
| 20:26 |
Top zeg
| 21:47 |
Ja zeker top een dubbele win win situatie. ( :
| 22:07 |
Goedemorgen iedereen eerst even antwoord voor jou "LivingThaGoodLife" ik zal het even nakijken hoeveel gram er precies in de pillen zit en zal het dan ook nog even vermelden in het blog. En ja "thegirlbehindthemask" Ik ben zeker trots maar meer blij want buikvet is levensgevaarlijk tenminste als je daar te veel hebt zitten en zelfs sport je niet helpt. Vet blijft op hopen op die plaatsen en de kans op een hartaanval ligt op de loer zeker als je diabetes hebt en ja natuurlijk voor je eigenwaarde is het ook weer belangrijk en voelt jezelf er een stuk beter onder. Ik heb dan wel diabetes maar wil niet daar altijd over praten en dit niet het belangrijkste in mijn leven maken totaal niet maar ja ik heb wel grenzen waar ik rekening mee moet houden en nu heb ik zelf beleefd hoe makkelijk en simpel je je leven en gezondheid kan aanpassen.
| 08:37 |
Ik ben ook tien kilo afgevallen op zo'n periode. Wel op een andere manier, maar ik kan geloven dat je net zo blij bent met het resultaat ;-)
je mag trots zijn!
| 02:25 |
Top hoor ik ben erg blij voor je.
| 08:39 |
heb je enig idee hoeveel gram er per capsule in zit? Want wij nemen kaneel dagelijks in shakes en als ik ongeveer weet hoeveel het op een theelepel oid is ga ik die er nu elke dag zoveel doorheen gooien mooie bijkomstigheid :)
SMaakt namelijk erg lekker in vele shakes als toevoeging..
wist wel dat het in combi met honing deed afvallen maar zo niet...
| 18:28 |
Houd 2 theelepels per dag aan s morgens 1 en s avonds 1 dit moet voldoende zijn en ga hier niet over heen. Ik las net een blog die had het over 15 theelepels per dag maar dat lijkt me totaal niet slim ook de winkels die de capsules verkopen hebben het over 4 capsules per dag en niet overschrijden.

Fijne dag
| 09:21 |
Ja met het apparaat maak je de pillen compleet. Ik haal de goedkoopste kaneel inmiddels die van de Lidl 0,79 cent een potje.
| 18:00 |
en dat is enkel kaneel in capsules
| 17:48 |
Het is waar daarom dat ik dit blog maak. Ik zie zoveel vrouwen belazerd worden op het internet met de shakes en dure pillen
dat is niet leuk meer. Nu ben ik denk ik een 1,50 per maand kwijt en het gaat geleidelijk ik had het ook niet verwacht maar
het gebeurde wel. Ik heb het apparaat op marktplaats gekocht google maar op "capsule machine" ze zijn niet zo duur.
| 17:10 |
Klinkt bijna te mooi om waar te zijn haha :) waar heb je dat apparaat gehaald?
| 17:03 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen