stage gevonden

stage gevonden


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

voor mijn opleiding heb ik voor in de periode van april tot november een stage plek moeten zoeken wat gericht is op sport en recreatie. ik had al meteen een plek in gedachte waar ik al eens eerder stage heb gelopen, en dat is manege simonshaven. ik heb daar een mail naartoe gestuurd en een paar dagen erna ben ik daar op gesprek geweest. ik moet in 6 maanden tijd 800 uur stage hebben gelopen en een aantal opdrachten hebben gedaan en van elke dag die ik heb gemaakt een verslag maken. ik ga 5 dagen in de week werken en ik krijg paardrijles omdat ik ook buitenritten wil organiseren, en dan moet ik de paarden en pony,s natuurlijk wel kennen.

wat ik wil gaan doen is van elke dag dat ik stage heb gelopen een verslag maken en die ook hier op plaatsen om mijn vooruitgangen en belevingen ook gezien worden door andere.Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.7 / 5 (7 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Veel plezier met je stage!
| 17:40 |
leuk zeg geniet er maar van
| 14:07 |
Klinkt goed, succes!
| 01:14 |
Klinkt interessant, veel succes. :-)
| 21:38 |
Succes met de stage
| 21:22 |
Gefeliciteerd en suc6 met je stage
| 20:17 |
Gefeliciteerd en succes!
| 20:15 |

auto leasen
auto leasen
private lease goedkoop
private lease goedkoop
Muziek, Kunst & Cultuur
Aanbevolen Muziek
Aanbevolen Muziek
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen