Bedankt Juni!

Bedankt Juni!


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Op het einde van de maand sta ik er altijd even bij stil wat ik die maand allemaal heb meegemaakt, deze maand had ik zoveel leuke dingen meegemaakt dat ik dacht dat het leuk was om er een video van te maken!

Zoals ik al vaker heb gezegd : mijn camera zit eigenlijk een beetje aan mijn hand vast gelijmd, vandaar dat ik zoveel losse beelden over heb aan het einde van de maand altijd.

Ik weet niet of dit leuk of interessant is om te kijken voor jullie, maar voor mezelf is het in ieder geval heel leuk om terug te kijken! Het zijn allemaal herrineringen die nu vooraltijd op beeld staan.

I love it!

Liefs,

Kyra

 


Beoordeel

Reacties:

expand_more
Verberg reacties
Ik heb in juni heel veel overuren moeten maken doordat een collega op vakantie was, ik ben dus blij dat het juli wordt
| 21:55 |
Tja helaas heeft juni dit jaar niet zoveel positiefs gebracht, alleen Yoors, dat vind ik tot op heden nog steeds geweldig... bijna verslavend
| 21:09 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen