×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Mijn ervaring met kinkhoest

Mijn ervaring met kinkhoest


Ik werd (toen ik ongeveer 12 was) wakker, omdat ik geen adem meer kreeg. Ik was heel erg bang en ik wist niet meer wat ik moest doen. Ik ben naar de kamer van mijn ouders toe gerent en zij dachten dat ik over moest geven dus duwden me naar de wc. Doordat mijn vader zei dat ik moest proberen om rustig te blijven, kwam ik na ongeveer anderhalve minuut op adem. Het klinkt misschien raar en overdreven maar ik was zo blij dat ik nog leefde. 

Ik en mijn vader zijn toen even beneden gaan zitten om te bedenken hoe het kwam dat dit gebeurde, we wisten het alleen echt niet. We dachten dat het eenmalig was en hoopten dat het nooit meer zou gebeuren.

Ik heb hierna nog 8 weken lang heftig gehoest, door het hoesten overgegeven en momenten gehad dat ik even een paar minuten geen adem kreeg. Gelukkig was dit in de zomervakantie en hoefde ik dus nergens naartoe. 

Na een paar weken ben ik naar de dokter gegaan om bloed te prikken en kwam eruit dat ik kinkhoest had. Ik wist nooit dat kinkhoest zo heftig was. 

Ik heb bij elkaar denk ik 3 keer over moeten geven omdat ik ademde of hoestte, 1 of 2 keer per week ademnood momenten gehad en elke dag de hele dag ziek geweest van het hoesten.
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties