Mijn ervaring met kinkhoest

Mijn ervaring met kinkhoest


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ik werd (toen ik ongeveer 12 was) wakker, omdat ik geen adem meer kreeg. Ik was heel erg bang en ik wist niet meer wat ik moest doen. Ik ben naar de kamer van mijn ouders toe gerent en zij dachten dat ik over moest geven dus duwden me naar de wc. Doordat mijn vader zei dat ik moest proberen om rustig te blijven, kwam ik na ongeveer anderhalve minuut op adem. Het klinkt misschien raar en overdreven maar ik was zo blij dat ik nog leefde. 

Ik en mijn vader zijn toen even beneden gaan zitten om te bedenken hoe het kwam dat dit gebeurde, we wisten het alleen echt niet. We dachten dat het eenmalig was en hoopten dat het nooit meer zou gebeuren.

Ik heb hierna nog 8 weken lang heftig gehoest, door het hoesten overgegeven en momenten gehad dat ik even een paar minuten geen adem kreeg. Gelukkig was dit in de zomervakantie en hoefde ik dus nergens naartoe. 

Na een paar weken ben ik naar de dokter gegaan om bloed te prikken en kwam eruit dat ik kinkhoest had. Ik wist nooit dat kinkhoest zo heftig was. 

Ik heb bij elkaar denk ik 3 keer over moeten geven omdat ik ademde of hoestte, 1 of 2 keer per week ademnood momenten gehad en elke dag de hele dag ziek geweest van het hoesten.Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.7 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Zelfde vraag als Hansvg.
| 06:57 |
Ik ben daar ook tegen ingeënt, maar ik heb het uiteindelijk toch gekregen
| 08:33 |
Word je daar tegenwoordig niet tegen ingeënt?
| 23:48 |
Ik ben daar ook tegen ingeënt, maar ik heb het uiteindelijk toch gekregen
| 08:33 |
He bah.. ik heb het ook gehad en moest toen opnieuw ingeënt worden
| 19:53 |
Aaah dat is ook heel vervelend! Dat hoefde ik gelukkig niet. Het schijnt ook zo te zijn dat als je het eenmaal hebt gehad, je het niet meer kunt krijgen.
| 20:14 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen