Stress door school

Stress door school


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ik heb het laatste halfjaar/jaar echt heel erg veel stress door school. Het is ook niet meer normaal hoe lang ik voor school bezig ben. Elke dag zit ik van 15:00 tot 20:00 huiswerk te maken, en dan nog leren. Nu ben ik dus ziek en moet ik in dit weekend (wanneer ik dus waarschijnlijk nogsteeds ziek ben) een verslag maken (waar ik zeker een hele dag mee bezig ben), leren voor engels, leren voor aardrijkskunde en dan nog de proefwerkweek die donderdag ook weer begint. Kortom: ik heb eigenlijk gewoon bijna geen vrije tijd meer. Mijn vriendinnen enz. spreken altijd af en maken hun huiswerk niet, leren ook veel minder dan ik doe (zie je ook wel aan hun punten, ze hebben heel weinig kans om dit jaar te halen), maar dat vind ik echt heel vervelend omdat iedereen om me heen superleuke dingen met elkaar doet en als je dan mee word gevraagt, je nee moet zeggen en soms (voor de grap) een nerd word genoemd. Ik ben echt alles behalve een nerd want ik ben heel slecht met leren enz, daarom heb ik ook meerdere dagen nodig om goed te leren. 


Dit moest ik even kwijt haha! Hebben jullie tips of dingetjes voor me? Laat zeker even weten! Heel erg bedankt alvast!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik heb ook veel stress door school echt niet leuk!
| 21:41 |
Ik ken het heb het ook gehad.
Ik was ook alleen aan het leren deed niks leuks meer.
Gun jezelf 1 avond in de week om wat leuks te doen.
Anders gaat het zijn tol eisen.
| 20:33 |
Ik probeer dat vaak ook :) dankjewel voor je reactie!
| 20:36 |
Nawh onthou gewoon dat het jouw toekomst is en niet van hen. Binnenkort heb jij het gewoon wat rustiger en zijn hun nog druk bezig (met diezelfde) opleiding. Je kunt het. ^^ Mensen die dat niet accepteren, zijn jou niet waard oke
| 20:18 |
Awwh bedankt! Klopt dat denk ik ook vaak, maar het is wel vervelend
| 20:22 |
Pfoe ja ik ken het.. neem tussendoor ook tijd voor jezelf!
| 17:46 |
Dat probeer ik te doen maar lukt niet echt haha, vooral nu ik ziek ben, ik weet niet wanneer ik beter ben, ik kan niet van de bank af maar ik moet toch veel dingen af hebben.
| 18:12 |
Ik weet niet of ik je veel tips kan geven, maar ik wil je wel zeggen dat je echt trots op jezelf mag zijn. Het is echt goed dat je je best doet voor school. Zorg gewoon dat je voor het slapen minimaal een halfuur kan ontspannen. Zo heb je meer kans om een burn-out op afstand te houden. Ontspanning blijft ook heel belangrijk.
| 17:41 |
Awwh superbedankt dit vrolijkt me wel op! :D Ik doe het vooral omdat ik nu op mavo zit, en hierna dus naar het mbo ga, maar uiteindelijk kinderpsycholoog wil worden dus ik moet echt nog wel wat omhoog gaan. Bedankt voor je tip! Ik ga proberen te zorgen om een halfuur voordat ik ga slapen nog even buiten rond te gaan lopen of wat te lezen ofzo, echt heel erg bedankt :)
| 18:14 |
Graag gedaan hoor!
Ik hoop dat je je doel haalt, maar als je er zo hard voor blijft werken, zie ik het zeker goedkomen! :3
| 18:45 |
Dat doe ik zeker! Ik geloof er ook wel in dat als ik het echt wil en ervoor blijf werken, het zeker zal gaan lukken! Vooral omdat ik eigenlijk altijd al mensen help, en mensen altijd naar mij toe komen met hun problemen, dus daardoor weet ik dat ik dat wil worden :)
| 19:04 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
private lease goedkoop
private lease goedkoop
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen