My life with action: 'DaVinci kleurpotloden'

My life with action: 'DaVinci kleurpotloden'


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Een van de winkels waar ik meerdere malen per week kom is de action. Gewoon omdat het goedkoop is, maar ook omdat het een winkel is waar je heerlijk even kunt snuffelen. Ik ben een knutselaar, handwerk graag, hou van koken en klus ook nog eens zelf. De action heeft voor bijna alles een goedkope oplossing en vandaar ook dat ik deze nieuwe categorie in het leven geroepen heb. Ik zal dan ook met enige regelmaat iets posten onder het mom van 'my life with action', zodat jullie wellicht ook op ideetjes komen. Action spaart namelijk erg veel geld uit, geld dat je ook aan andere dingen kunt besteden...

Heel tevreden ben ik met mijn doosje DaVinci kleurpotloden van de action. Goedkoop en reeds voorzien van een punt worden ze in een blik verkocht. Heel handig dus toen ik iets te doen voor onderweg zocht! Deze kleurpotloden geven een mooi egaal resultaat en de kleuren zijn ook erg mooi.

Voor het doel waar ik ze voor gekocht heb zijn ze prima, heerlijk ontspannen in mijn kleurboek kleuren… En dat voor slechts een paar euro!
Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.5 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Heb ze ook zien liggen ja, maar was benieuwd naar de kwaliteit. Goed dat je er een blog over geschreven hebt, ik mis echter foto's oid om een duidelijker beeld ervan te krijgen...
| 15:00 |
Leuk! Ik zoek al een tijdje kleurpotloden, maar heb niet gelijk aan de Action gedacht. Maar ga zeker daar weer eens langs en dan ga ik hem halen!!!
| 16:41 |
Voor een laag budget goede potloden zijn deze geweldig. Ik heb liever Faber castell potloden maar heb deze er ook tussen zitten omdat de punt niet hard is maar zacht en je dit mooi met elkaar kan "mengen"
| 22:31 |
Precies en je moet ook geen appels met peren vergelijken. De prijs is er ook naar!
| 07:38 |
Tekening moest er staan
| 12:19 |
Deze potloden zijn voor simpel tekenen wel okay maar wil je echt een serieuze mooie tekeneninatuur maken raad ik ze toch wel af hoor
| 12:18 |
Waarom raad je ze af dan? Ik vind het jammer dat er alleen kleine doosjes zijn had juist meer kleuren hiervan gezien vind deze potloden juist geweldig
| 22:32 |
Ik vind dat de kleuren te licht zijn en de punten breken constant
| 22:49 |
Nou ik gebruik ze dagelijks en bij mij is nog geen een punt gebroken. Misschien toevallig een doosje gehad die al eens gevallen is?
| 07:37 |
Bij mij is er ook nog nooit een punt gebroken. Maar gebroken punten kan bij de duurste potloden nog gebeuren.
| 09:11 |
Das waar daar heb je gelijk in mischien had ikm v een doisje die vaak gevallen is dat kan ook nog ;)
| 09:28 |
Dat is inderdaad pech hebben met met dat je de kleuren te licht vind je eigen mening :)
| 09:51 |
Precies ;)))
| 11:48 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen