Waar een wil is is een weg

Waar een wil is is een weg


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling


Sinds kort ben ik terug begonnen met trainen. Self defence, trainen in de garage op de bokszak, naar de fitness en af en toe gaan squashen. Ook aangepaste voeding is een must aangezien ik tien kilo wil afvallen. Een combinatie van verschillende "diëten" op aanraden van een goede vriend. Fatih - mijn persoonlijke trainer- die neemt zijn werk serieus. Hij staat met letterlijk met raad en daad bij. Een nieuwe ontdekking in mijn huwelijk: niets is leuker dan je eigen man die je begeleid naar hetgeen ik wil bereiken. Na drie dagen tijd kreeg ik een soort van flauwte omdat ik alle producten met niet- natuurlijke suikers achterwege liet zoals cola, chocolade, cakes, koekjes, snoep, ijs... Ik besefte voor het eerst dat ik verslaafd ben aan suiker. Ik was zo boos op mezelf dat ik dit had laten gebeuren. Darmklachten en onzekerheid is het gevolg geweest. Vanaf nu dus genoeg! 

Ik merk wel dat ik het voor het eerst "moeilijk" heb. In al die jaren dat ik trainde heb ik nooit een druk gehad van "ik moet afvallen". Nu wel.. En ik krijg de laatste tijd vaak de vraag van: "maar waarom? je bent toch niet dik?" Wanneer ik praat over dat ik wat onzeker ben. Dat is waar, ik ben niet zwaarlijvig maar ik ervaar een complex. Ik ben van het principe dat wanneer je je niet goed voelt je er iets aan moet doen. Hoe sneller je er aan begint des te sneller je resultaat ziet. Hoe langer je wacht met iets hoe moeilijk het wordt. Dat is met alles zo.

Fatih zelf is op een maand en half zeven kilo afgevallen en is nu bezig met spiermassa te creëren. Een gezond lichaam is zeer belangrijk om je goed te blijven voelen. Een nieuwe levenswijze voor ons dus. Een hele week aangepaste voeding eten en één "cheat day". Op die dag eten we alles wat we willen: echt vettig dus zeker prettig. Ik kijk nu uit naar die maandagen dus. 
Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (1 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Heel sterk van je!
| 10:18 |
Dank je wel!
| 13:48 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen