Just a girl who decided to go for it


Afgebeten nagels, donkere wallen en late avonden. Dit is in een notendop hoe mijn studententijd eruit zag. Ze zeggen weleens dat als je niet weet wat je moet gaan studeren, dat je dan maar rechten gaat studeren. En zo voldoe ik precies aan deze stereotypering.  

Maar waarom heb ik deze studie dan daadwerkelijk doorgezet? Ik bedoel, die eindeloze lappen tekst, ongenadig dikke boeken en alle uitzonderingen op uitzonderingen, die zorgde er nu niet bepaald voor dat ik 's ochtends met een lag op mijn gezicht de collegezalen in dook. Tsja, eigenlijk kan ik deze vraag niet helemaal beantwoorden. Iets met doorzettingsvermogen en toch niet weten wat anders?

Oké, ik geef toe. Nadat ik mijn diploma in ontvangst nam, in gedachten met mijn middelvinger in de lucht de school verliet en direct op zoek ging naar een baan NIET in de juridische branche en vervolgens als recruiter aan de slag ging, merkte ik toch dat ik die onoplosbare casussen, de voldoening van het toch oplossen en de uitzonderingen op de uitzonderingen ging missen. Dan toch maar een baan in de juridische branche? Ja! En ik heb het er nog naar mijn zin ook! 

Toch blijft mijn hartje mij naar de mode wereld lonken. Ik begon een cursus kleding maken te volgen. Al snel maakte ik het grootste gedeelte van mijn eigen kleding en kreeg van alle kanten complimenten. Hier moet ik iets mee doen? Een webshop is het resultaat!! Sinds deze week ben ik online!


Benieuwd? 

https://www.triplefashionfinds.com/

En volg ons op Facebook en Instagram:

https://www.facebook.com/triplefashionfinds/

https://www.instagram.com/triplefashionfinds/