×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
Op weg naar een nieuw begin

Op weg naar een nieuw begin


Eindelijk, na dik 5 jaar ben ik bezig met opnieuw te ''leren eten''. Het heeft heel lang geduurd voor ik dit eindelijk durfde. En met de juiste hulp en de juiste doorzettingsvermogen neem ik jullie vandaag mee naar mijn 3 hoofd maaltijden van afgelopen zondag! 

Ik heb geen tijd gehad om zondag avond mijn blog te posten, want op de terug weg naar huis heb ik een auto ongeluk gehad, waardoor ik nu een flinke hersenschudding heb :) 


Sorry ik kreeg de foto's niet fatsoenlijk! 

Dit was mijn ontbijt. Ik weet het, het ziet er echt niet uit! 

40 gram havermout met 15 gram WHEY en met afgekookt water. Even wachten tot het water wat is opgenomen en dan doe ik er wat kaneel bij en op het einde wat blauwe bessen.  De eerste keren was het echt wennen en bij het laatste beetje kwam alles er bijna uit. Nu begin ik het zelfs bijna lekker te vinden haha.Mijn middag eten. Heerlijk.
Het eiwit van een ei,
een rijstwafel met hütten käse en kipfilet. 

Ik ging deze avond uit eten in Duitsland bij de griek. Dit heb ik jaren niet gedurfd en ik heb er helemaal geen spijt van!

Dit is een salade van gegrilde kip, mais, komkommer, tomaat (die ik later na weg gedaan heb, want bah) en kaas (die ik zo veel mogelijk weg gedaan heb). 

Ik was blij dat ik de kans kreeg om dat wat ik niet op kreeg, in te mogen pakken voor thuis. Dit was me toch een bord.. 

Dit waren dus mijn hoofd maaltijden van zondag.  Ik ben trots op mezelf!
_PetitCorbeau_
Heel goed zo!
24-05-2017 10:32
24-05-2017 10:32 • Reageer