De kans van mijn leven

De kans van mijn leven


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Onlangs zag ik een advertentie op Facebook, en meteen trok deze mijn aandacht. 'Gezocht : editors voor online meiden magazine'.
'Waarom niet?' Dacht ik, en stuurde hun een mail met de gevraagde informatie. Schrijven is een passie, mode is iets waar ik me in mijn vrije tijd al wel eens mee bezig hou. En mijn studie is er nu eenmaal op gericht om later dat soort werk te gaan doen. Mijn droom is om in de media te werken - wel achter de schermen - en een online magazine is de perfecte opzet daarvoor.

Daarbij vult het maar eens mooi mijn CV aan, en geeft het extra kansen voor later.

Aan de mail had ik niet meer echt gedacht, tot ik plotseling gisterenavond een mailtje kreeg. Ze vonden mijn enthousiasme geweldig, en willen graag twee proefartikeltjes zien van me, om te kijken of mijn schrijfstijl bij me past.

Natuurlijk ben ik meteen aan de slag gegaan, onderwerpen gezocht, en begonnen met schrijven. Ik moest en zou het af hebben. En het is me ook gelukt.
Ik heb de artikels doorgestuurd naar enkele vrienden om te proofreaden, waardoor de laatste schoonheidsfoutjes eruit zijn gehaald. Iedereen leek er best enthousiast over. Ikzelf probeer down to earth te blijven. Ik wil niet teleurgesteld worden, maar stiekem hoop ik wel dat het wat wordt.

Heb jij onlangs nog zo een unieke kans gehad die wel een beetje onverwacht kwam?Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.9 / 5 (11 reviews)
expand_more
Verberg reacties
dat is zo enorm gaaf! heel veel succes!
| 10:40 |
zo leuk voor je! heel veel succes!
| 10:32 |
wauw wat gaaf zeg, fijn dat je t in de vingers hebt ook en ben dus net als de anderen, reuze benieuwd wat t zal gaan worden
| 20:11 |
Het zal echt geweldig zijn als ze je willen hebben. Weet je al meer inmiddels?
| 22:31 |
Supercool! En ik heb gelezen dat je de kans gekregen hebt, supergaaaaaaf!
| 16:46 |
Succes en hopelijk haal je het :-)
| 14:26 |
Nou ja ik zag de kans om drie maanden in Portugal te werken. Inclusief verblijf, vlucht, ect. Maar ik durfde niet....Dit van jou klinkt wel heel gaaf!:D
| 12:42 |
Ik ook om voorgoed in Portugal te wonen en werken, mijn droom, maar dan was er een kleinkind onderweg ....
| 14:25 |
Heel veel succes!!!
| 12:14 |
Wat leuk voor je zeg! Hoop dat je de baan krijgt :)
| 12:02 |
Dat is heel leuk voor je! Hopelijk wordt het echt wat
| 11:53 |
Wat tof! ! Gefeliciteerd!
| 11:52 |
Dankje, haha! Maar het zijn enkel nog maar proefartikels :) Daarna hoor ik meer of ik ook écht voor hun mag schrijven :)
| 11:53 |
Ow sorry! Nog even spannend dus! Houd me op de hoogte!!
| 19:39 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen