Mijn Loop Avontuur | 1

Mijn Loop Avontuur | 1


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Mijn Loop Avontuur : de eerste baby stappen

Al een tijdje (lees : enkele jaren) zit het idee in mijn hoofd om te starten met joggen. Ik geef eerlijk toe dat ik niet de sportiefste persoon ben, en ook mijn conditie kan veel beter.

Maar nu de lentezon volop in het land is, wil ik weer een poging doen om te gaan lopen. Weer, want ik heb natuurlijk vroeger in de middelbare vaak moeten lopen (de laatste twee jaar heb ik dit mogen skippen door zware rugproblemen) en ook heb ik een tijdje gelopen met mijn buurmeisje. Verder dan twee keer zijn we beide niet gekomen.


Nu wil het toeval dat er een prachtige collectie sportkleding bij Hunkemöller hangt, en ik hier mijn oog al een tijdje op had laten vangen. Vandaag heb ik mijn plan dan dus doorgezet, een sport BH en legging gekocht, in de hoop dat ik zo toch gemotiveerd geraak om te starten met lopen. Hopelijk zijn dit mijn eerste stapjes :).

Mijn mama was ook meteen enthousiast, en wilt graag met me mee lopen, ben benieuwd hoe dat gaat gaan, haha!

Ik ga dit hele avontuur en mijn ervaring bloggen, om misschien zo ook anderen te motiveren. Zo kunnen we misschien elkaar wel motiveren om het te blijven volhouden!

Natuurlijk zijn goede tips ook altijd welkom :)Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.8 / 5 (6 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Heb het ook geprobeerd maar bak er niets van. Hopelijk lukt het jou beter dan ik :) Succes in ieder geval.
| 11:40 |
Leuk dat je gaat hardlopen! Ook handig dat je moeder enthousiast is, want als jullie elkaar kunnen motiveren is dat heel handig
| 21:01 |
samen zal het wel lukken, veel succes
| 20:04 |
Super leuk!! Dat is inderdaad een hele mooie sportcollectie *heart eyes* haha. Ik ben zelf géén type voor hardlopen, maar ik hoop dat je er veel plezier aan zult beleven (en spierpijn natuurlijk voor al het harde werk)!
| 18:36 |
Dankjewel! Hardlopen zal het voor mij voorlopig ook nog niet zijn, haha! Joggen zal al lastig genoeg worden :')
| 19:17 |
Wat leuk, veel plezier! Als ik jou was zou ik het vooral niet als een échte verplichting gaan zien, zoals school dat is. Meer zoiets als "ik ben teleurgesteld als het me niet iedere week lukt, maar het móét niet". Van moeten raak ik namelijk ontzettend gedemotiveerd.
| 17:04 |
Bedankt! Ik weet nog niet precies hoe ik het ga zien, ben maar bang dat als ik het mezelf niet verplicht, ik het weer te snel opgeef haha!
| 17:06 |
Goed idee om weer te beginnen als je het al zo lang wil. Ik hoop voor je dat het lukt en je het kan volhouden. En ook fijn dat je moeder wil meedoen, dan hoef je niet alleen en dat is ook weer motivatie. Zelf wil ik ook al een tijdje beginnen met conditie opbouwen, maar mijn gezondheid werkt niet zo goed mee. Succes in ieder geval!
| 17:00 |
Dankjewel! Ik hoop dat ik het deze keer wel vol hou, haha!
Hopelijk lukt het snel met je gezondheid :)
| 17:06 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen