Wat doe je als je geen inspiratie hebt?

Wat doe je als je geen inspiratie hebt?


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

De laatste tijd heb ik het redelijk druk met school en stages, waardoor ik dus, volgens mij dan, meer inspiratie zou moeten hebben, net omdat ik het zo druk heb. Maar zoals je al kan raden is dat niet het geval. Waarom zou ik anders deze blog geschreven hebben?

Ik heb het wel geprobeerd. Blogs beginnen schrijven over relevante dingen waar ik een mening over heb, om er dan na 2 zinnen mee te stoppen, want zo interessant is die mening niet. Of blogs over een frustratie die ik van me af wil schrijven, om dan te beseffen dat die frustratie maximum 2 alineaatjes tekst zou zijn en dat kan je met moeite een blog noemen. 

Je kan je eraan irriteren en inspiratie zoeken, dingen schrijven ook al is het slecht, wat je geschreven hebt toch posten (you never know),... Maar dat heb ik niet gedaan. Dan ben ik liever een tijdje niet of minder actief tot die inspiratie komt. Meer dan genoeg andere dingen om te doen. Die inspiratie komt wel vanzelf zoals het altijd al gedaan heeft en dan lukt het me wel om zonder probleem een uurtje of 2 te schrijven en iets deftig op papier te zetten. Of moet je tegenwoordig online zetten zeggen?

Dat gebeurde duidelijk niet. Je zou kunnen zeggen dat dit een van de blogs is waarin ik mijn frustraties van me afschrijf, zo eentje met weinig inhoud en waar je als lezer weinig boodschap aan hebt. Maar zeg nu zelf, dit is op z'n minst toch herkenbaar? Ja? Dan heb ik mijn doel bereikt.

Ook jij kan een centje bijverdienen met bloggen!Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.8 / 5 (12 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Best wel herkenbaar!
| 15:34 |
Stil plekje zoeken dan komt de inspiratie vanzelf
| 08:35 |
Bestaat dat nog tegenwoordig, een stil plekje?
| 17:35 |
Ik ben geen blogger..ik post soms iets.
Meestal deel ik dingen van yoors.
| 21:59 |
En als je post heb ik het meestal wel gezien, ook al heb ik er niet altijd iets op te zeggen :)
| 00:03 |
Klopt. Hihi
Ik ben de laatste tijd ook weer actiever op yoors.
| 05:25 |
Ik schrijf nu dingen op en probeer deze late in een blog te stoppen
Nu reageer ik op anderen en deel ik :-)
| 10:55 |
Dat doe ik ook
| 00:04 |
Als ik geen inspiratie heb, dan blijf ik van Yoors. Anders erkt het toch maar tegen me
| 13:25 |
snap ik
| 00:04 |
als ik geen inspiratie heb dan zie je een tijdje niks verschijnen van me, dat is het leuke aan yoors, alles mag niks moet
| 10:09 |
Inderdaad, als wordpress blogger heb je volgens mij meer die verplichting om op vaste momenten te bloggen om je volgers te krijgen en houden.
| 11:58 |
Absoluut herkenbaar en ook helemaal met je eens! ☺
| 03:13 |
Ach iedereen doet het op zijn of haar manier. Heb ik geen inspiratie. zet ik mijn pc uit hahaha
| 02:03 |
Dan heb jij je doel bereikt!
Want het is zeker herkenbaar! Vaak heb ik veel inspiratie maar soms ook helemaal niet.
Dan schrijf ik ook niets want daar doe je jezelf en anderen mee tekort vind ik dan.
En voor anderen ben je dan (weliswaar onterecht) niet interessant meer.
Beter wachten dan en lees je gewoon verhalen van anderen, ga je wandelen mét camera of
je pakt één van je andere hobby's op. Dan krijg je vanzelf weer inspiratie denk ik.
| 00:50 |
Yesss haha Je bent het je volgers ook een beetje verschuldigd van geen domme dingen te posten vind ik.
| 11:59 |
Haha, ja is ook wel zo. Sommige posts zijn zo waardeloos dat ik ze direct onder de negeerknop zet, hoewel ik dat niet gauw doe. Laatst één: 'Hallo', klik je die aan uit nieuwsgierigheid en dan staat er: 'Sorry'. Nou, dat vind ik misbruik maken van het systeem, je doet er geen moeite voor en krijgt tóch je punten en voor mensen is het een ergernis. Een post hoeft echt geen literatuur vakwerk te zijn maar er zijn grenzen, haha. Overigens heb ik bij jou nog nooit gezien dat er domme dingen zijn gepost! ;-D
| 12:17 |
het is ook geen facebook he haha
| 12:36 |
Nee, haha!
| 13:08 |
Writersblock is zeer herkenbaar voor mij. Toen ik zo ongeveer rond de 14-15 jaar was, schreef ik wel eens liedjes. Nu ik die terug lees lach ik me kapot natuurlijk. Toen leek ik er dus helemaal geen last van te hebben. Nu heb ik het vooral met tekenen. 'Wat zal ik eens tekenen? Hmm, geen flauw idee'. En dan teken ik 2 lijnen om het dan vervolgens weer aan de kant te leggen. Ik zou zeggen, lees andere blogs, luister muziek,... ;)
| 00:22 |
Als kind (ongeveer 10 jaar) had ik een dagboek en begon ik een detectiveverhaal te schrijven. Beide zijn nu hilarisch, ook al is dat verhaal niet verder geraakt dan 1 hoofdstuk.
| 00:43 |
Ik heb ook zo nog ergens een verhaal op mijn laptop staan maar als ik het nu teruglees denk ik echt, wat bezielde mij? :p
| 00:59 |
Als ik geen inspiratie heb, laat ik het gewoon zo. Dan lees en reageer ik wat meer. Ik ga ik andere blogs delen.
| 19:30 |
Lezen en reageren doe ik ook wel, kwestie van toch een beetje actief te blijven :)
| 00:42 |
Lastig is dat soms he, dan zit je hoofd zo vol maar er wil niets uitrollen
| 18:53 |
Of het komt er niet uit op de manier die je wil of voor ogen had. Heel lastig!
| 18:57 |
Ja en soms gaat het zowat vanzelf, haha!
| 12:18 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen