30 days blog challenge (dag 9)

30 days blog challenge (dag 9)


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Genante momenten...

Ik heb in mijn leven genoeg genante momenten meegemaakt. Dat ik even niet goed weet wat ik zal schrijven! Maar ik denk dat ik het weet...

Toen ik op de middelbare school zat, woonde ik op een boerderij. Ik fietste elke dag 9 km heen, en weer 9 km terug om naar de bushalte te komen. Op een dag moest ik een project inleveren... maar ik had het totaal niet af! Dat was niks voor mij, ik wist niet wat ik moest doen. Ik ben uren wezen fietsen door het bos. Uiteindelijk is mijn pleegmoeder erachter gekomen dat ik loog. Toen.... schaamde ik mij enorm. Ik was geen spijbeltype!

Wat is jou genante moment geweest?Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.8 / 5 (6 reviews)
expand_more
Verberg reacties
te laat in de klas komen is toch mij nummer 1
| 14:00 |
Ik heb ook gesbijbeld. Ik had geen zin om naar muziekles te gaan. Heb uren achter een grote boom gezeten.
| 21:01 |
Hahahaha mama wat leuk, geen zin in muziek les. Ik had het het weekend er nog over met Amanda, ze ging spijbelen toen ze heel klein was en nog geen tijdbesef had. Komt vervolgens een uur of 10 in de ochtend thuis. Dus haar moeder: Wat ben je vroeg thuis? En Amanda maar smoesjes verzinnen. Ik vroeg aan haar en geloofde je moeder je ook? Nee natuurlijk niet zei ze. Wat heb ik gelachen, en ik zie jou ook wel zitten als kind achter een boom. Dat ga ik aan Amanda vertellen. Hahaha
| 21:03 |
Ach wie heeft dat niet eens gedaan!
Ik deed het omdat ik geen zin had in school haha.
| 11:18 |
Haha ja verder was ik braaf. Ik moest zo ver fietsen. Dat ik bij de bushalte liever naar school ging. Stond toch in the middle of nowhere haha
| 11:45 |
Ja snap ik. Ik moest max 5 min lopen en dan was ik op school.
| 11:59 |
Wat een leuk verhaal haha!
| 11:04 |
Ja uren in de winter gefietst. Beetje rondom het bos van eemhof. Hahaha
| 11:43 |
Leuke blog. Waar kan ik deze challange vinden.?
| 10:44 |
Je kan er eentje zoeken op Google afbeeldingen. 30 dagen challenge intypen. En er eentje uitkiezen die je het leukst vindt!
| 11:44 |
Oké ga ik doen
| 12:56 |
Door van de hoogste duikplank te duiken en tijdens het landen in het water ďe zwembroek onderaan de enkels te hehhen
| 10:24 |
Och ja. Wat denk je van de dames. Hup bikini top omhoog. Hahaha
| 11:44 |
Ja dat zal ook gebeuren denk ik
| 11:46 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen