Hoe mindful eet je?

Hoe mindful eet je?


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Weet jij hoe mindful je eet? Doe hier de test.

Ik kwam een leuke test tegen op https://www.psychologiemagazine.nl/Deze test geeft aan hoe mindful je eet. Niet verkeerd om eens na te gaan! Mijn score is 3, ik ben me vrij bewust van wat ik eet gelukkig.

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.6 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik heb hem niet gedaan omdat ik geen zin heb in de mailtjes sorry
| 18:42 |
Mindful of over nagedacht
| 10:53 |
Is er geen Nederlands woord voor mindful? Wellicht goed te vermelden dat je je moet registreren om de test te doen. Ik heb hem daarom niet gedaan. Ik ben mij bewust van hoe en wat ik eet. Ik maak ook alles zelf.
| 09:01 |
Ik heb een score van 3, niet heel erg slecht dus
| 19:56 |
Misschien een tip, ik hou meer van de hyperlinken die een nieuwe pagina openen, zodat ik de pagina waar ik op zit niet kwijt raak :).
Ik ga nu kijken naar de test
| 19:54 |
Oh sorry
| 20:31 |
Interessant lijkt me
| 19:01 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen