Laatste 2 weken op mijn werkervaringsplek bij Scala Flevoland.

Laatste 2 weken op mijn werkervaringsplek bij Scala Flevoland.


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Afgelopen 3 maanden heb ik een werkervaringsplek gehad op Lelystad Airport. Bij Scala Flevoland kreeg ik verschillende uiteenlopende taken. Binnen en buiten de deur. Afwisselend dus! Ik zit in een werktraject waarbij ik ervaring op doe bij meerdere bedrijven. Momenteel ga ik verder solliciteren voor een leuke administratieve baan. Scala Flevoland heeft mij veel geleerd. Piet Mathôt is projectleider, en tevens mijn begeleider. Niet te vergeten, het kantoor kijkt uit op de landings van Lelystad Airport, waar nu nog kleinere vliegtuigen en helikopters vliegen. Ik kijk uit naar de komst van de grote vliegmaatschappijen

Het effectief aansluiten van vraag en aanbod op de arbeidsmarkt van Flevoland door het ontwikkelen, organiseren en programmeren van verbindingen tussen bedrijfsleven, onderwijs en arbeidsmarkt vanuit de luchthaven en aanverwante industrie gericht op WERKEN & LEREN. Dat is wat Scala doet, dit zie je op het  welkomstwoord van de website van Scala.

Zij bemiddelen ook de stage's voor de opleiding service medewerker op het MBO College Lelystad. Hiervoor mocht ik mee op gesprekken met stage bedrijven. Zo ben ik ook mee op excursie geweest met een klas, en heb ik op het MBO College administratieve ondersteuning gegeven waar dat nodig was.

Namen en adressenlijsten maken in Excel, visitekaartjes invoeren, diploma's opstellen, gegevens invoeren. Bijhouden van de social media websites zoals FacebookTwitter en Linkedin. En het maken van de maandelijke nieuwsbrief. Zo zijn er meer taken, maar ik ben vooral trots dat ik zonder enige vooropleiding zoveel kennis heb. Alle ervaring is nu weer meegenomen, en zo gaan we verder kijken naar een leuke functie.

Over 2.5 week is het alweer voorbij. Hierbij dan ook een dank aan Piet, voor de leerzame taken, en de leerzame gesprekken. Ik ben nog nooit ergens zo betrokken geweest bij een bedrijf. Ik krijg veel vrijheid om mee te denken, en mijn eigen ideeën uit te voeren. De verantwoordelijkheid, dat is wat ik zoek in een baan. Het is natuurlijk nog niet over, maar de tijd is onwijs snel gegaan. Ik kom van de zomer graag even een dagje vliegtuigen bekijken!

Hieronder zie je een vliegtuig die ik pas heb gezien op het vliegveld. Prachtig toch om daar je dag mee te beginnen? En de natuur erom heen, ook rustgevend...zelf als het mistig is. Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (6 reviews)
expand_more
Verberg reacties
heel leuk het besten nog
| 13:31 |
De tijd gaat snel als je het naar je zin hebt
| 09:20 |
Ja dat heb ik echt gemerkt. Wel fijn :)
| 10:44 |
Wat mooi dat het zo kan en wat een prachtige foto's!
| 23:12 |
WauW wat lijkt me dat leuk werk.
Succes met je verdere werk ervaringen.
En dit heb je maar vast gedaan!
| 21:34 |
Fijn dat je er zo'n goed gevoel over hebt
| 21:30 |
Zeker weten. Allemaal ervaring erbij...
| 21:31 |
Ohh wauw, wat een leuk uitzicht om daar te werken moet tof zijn
| 21:07 |
Nee dit was een werkervaringsplek. Ik solliciteer nu vanwege mijn werktraject.
| 21:26 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen