Loslaten... Hoe doe je dat?


Momenteel ben ik erg bezig met het leven in het nu. Hoe kan je jezelf aan leren om niet te overhaasten? Hoe kan je dingen loslaten? Niet teveel vooruit kijken... ik doe dat namelijk heel veel. Ik ga hier dan ook meer aandacht aan besteden. Meer geduld leren hebben, en vrede krijgen met wie je bent en wat je doet.

We kunnen hier allemaal beter in worden. Leer je zwakke punten herkennen. En geef dingen te tijd om te groeien (geldt voor alles)

Ik wil hier binnenkort een uitgebreid blog over maken. Voor mezelf, en voor anderen die zich zichzelf hierin herkennen. Ik heb tips vanuit eigen ervaring, en heb hiervoor ook een werkboek gebruikt van het blad Psychologie. Waar koop ik dit werkboekje?                                  Ook start ik met een training. Leren leven van dag tot dag...

Ik zou het leuk vinden om te horen of er interesse is in zulke blog's. Ik zou graag meer onderwerpen aan willen snijden. Gericht op mindfullness, stress verlichting en zelf kennis!

Tot blogs, liefs Leonie.