Mijn eerste blog.

Mijn eerste blog.


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Mijn eerste blog…

Vandaag begin ik met het schrijven van een blog. Ik ben uitgenodigd om te bloggen voor een wellness center (Thermae 2000 in Valkenburg), dus oefen ik graag op mijn aankomende blog.

Ik merk dat ik erg van schrijven houd. Schrijven over gevoelens, gebeurtenissen. Maar ook het schrijven op het werk spreekt mij aan. Ik maak dan ook graag notities, hoe kan je het anders goed onthouden? Ik vind het nog lastig om een leuk onderwerp aan te snijden… Maar hierin ga ik een weg zoeken. Op deze manier kan ik ervaren hoe het is om een blog te schrijven. Het lijkt mij leuk om te bloggen voor bedrijven. Creatief schrijven, de ander mee laten gaan in het verhaal. Ik denk dat ik dat kan, en ga hier daarom vanaf vandaag mee beginnen. Ik lees zelf graag in bladen zoals de Happinez, Psychgologie. Hierbij merk ik dat je heerlijk kan verzeilen in het lezen van een stuk. En vaak denk ik, dit kan ik ook! Alleen heb ik nooit wat met schrijven gedaan, je moet toch ergens beginnen vind ik.

Nu is deze eerste blog nog een blog die eigenlijk alleen over mijn interesse gaat. Maar dat is wat je doet, schrijven over je interesses. Waarom zou ik er nog over nadenken? Gewoon beginnen met bloggen voor de fun. Uiteindelijk zou ik graag willen schrijven voor site’s. Daarbij heb ik al 1 gelukje, het schrijven van een blog voor Thermae 2000. Ik kan niet wachten om er heen te gaan, om uiteindelijk een prachtig stuk te schrijven… Stay in touch!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Leuk om terug te blikken
| 17:35 |
Heerlijk om af en toe te bloggen , over alles wat je bezig houd, ik herken dat wel
| 16:54 |
Ongeblokkeerd schrijven dat is de kunst ! Ik vind dit " fun " om te lezen !
| 17:35 |
Bij mij wil het maar niet lukke!!! Vanavond op de pc proberen
| 13:49 |
Ja op mobiel of iPad lukt het echt niet hoor :(
| 14:36 |
Ik zeg al een week dat ik er ga aan beginnen..komt er maar niet van...
| 17:07 |
Bij mij wil het niet lukken
| 13:49 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
private lease goedkoop
private lease goedkoop
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen