Waar kom je het meest tot rust?

Waar kom je het meest tot rust?


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Genieten en tot jezelf komen kan je op allerlei plekken. Langs de kust, of juist in een grote stad tussen de mensen wandelen. Ik kan heel erg ontspannen aan de zee, en in het bos. De geur van de zee, het geluid van de zeemeeuwen... helemaal ontspannen! Het bos is tevens heerlijk in de herfst. De geuren van de bladeren wanneer het net geregend heeft. Ook in de Belgische Ardennen voel ik mij helemaal thuis.

Zo ben ik heel benieuwd op welke plek een ander tot zichzelf komt... đź’—

help


Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Als ik me na een zware werkdag op de bank leg met rustige muziek op de achtergrond kom ik tot rust
| 20:48 |
Ik heb een relaxkamer gemaakt. We noemen ze soms ook eens de 'engelenkamer'. Het is de plaats waar gebeden gedaan worden, meditaties, een boek lezen, rustige gesprekken gebeuren, vaak een noveenkaars staat te branden en beeldjes staan van engelen en Moeder Maria en aartsengel Michaël. Hier kom ik compleet tot rust, ook mijn zoontje en ook sommige vrienden komen er soms eens om terug op adem te komen.
| 17:26 |
Oh wat heerlijk!!! Wat ontspannen zeg
| 21:19 |
Gewoon lekker in m’n bed haha! Als ik een drukke stad heb bezocht ben ik maar al te blij als ik weer even alleen kan zijn
| 19:23 |
Hahaha ja idd
| 19:38 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
Ă—

Yoors


exit_to_app Inloggen