Teacher of life

Teacher of life


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Het is november en het is vrij fris buiten. Het koude bruine leer van zijn bank raakt mijn lichaam, en bezorgt me kippenvel.
Met zijn handen streelt hij mijn armen, deelt zijn warmte met mij. Mijn lichaam wordt warmer en ik krijg een fijn gevoel van binnen.
Zo af en toe voel ik een rilling door mijn lichaam gaan, een rilling van genot en misschien ook wel van verlangen. Verlangen naar een zachte aanraking, een lieve blik. Ook hij voelt wat er met mijn lichaam gebeurd, dit veroorzaakt een glimlach op zijn gezicht. Zijn donkerbruine haren vallen voor zijn ogen, maar desondanks is zijn glinsterende blik te zien.

De platenspeler laat fijne klanken horen, een rustgevende muziek wat precies mijn gevoel weerspiegeld. Ik wordt rustig van binnen, geniet van alles om mij heen. Zijn warme handen die inmiddels van mijn armen naar mijn benen zijn verplaatst. Mijn hand spelend met zijn haar. Er is een gevoel van intimiteit, zonder dat we iets hoeven te zeggen of te doen. Het is lastig te beschrijven wat ik voel en denk, lastig te beschrijven wat ik wil. Het gevoel hebben dat je eeuwig op die bank kan blijven liggen, zijn handen strelend over mijn armen, heupen of benen. Zijn bruine ogen, zijn bruine haren. Een intiem moment, een mooie beleving samen.

Na een lange stilte, die enkel voelde als minuten, vinden onze woorden en gedachten elkaar. We praten, maar het voelt als zingen. Hij verteld me over het leven, zijn ervaringen. Hij probeert me te leren open staan voor het leven. Meer te ontdekken dan waar ik op dit moment weet van heb. Talenten te laten ontwikkelen, en te stimuleren het best uit jezelf te halen -maar vooral niemand je te laten tegenhouden omdat zij ergens anders over denken. Mijn gedachten worden geprikkeld om verder te denken dan dat ik deed voorheen. Mijn ogen worden geopend voor nieuwe ideeën, nieuwe levenslessen, een nieuw levensdoel.  Realiserend dat je niet alles in het leven moet of kán verantwoorden, luister ik naar zijn woorden -maar vooral zijn prachtige stem. Soms betrap ik mezelf er op dat ik zijn woorden heb gehoord, maar alleen geluisterd heb naar de prachtige klanken die zijn mond verlaten. Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.8 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Heel erg mooi geschreven♡☆
| 21:22 |
Heel mooi geschreven
| 20:31 |
Heerlijk toch om de warmte te delen
| 19:45 |
Heel mooi en intiem geschreven
| 17:15 |
Dankjewel!
| 17:18 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen