×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Blog/plog van mijn vrijdag!

Blog/plog van mijn vrijdag!


Begin middag ben ik samen met mijn kleine jongen en mijn meisje Kaya naar mijn moeder gegaan. Mijn kleine jongen had vandaag zijn laatste afspraak voor een onderzoek in verband met ADHD/autisme en dat is altijd in de woonplaats van mijn moeder. Omdat het zo lekker weer was besloot ik Kaya mee te nemen zodat we daarvoor nog even lekker naar het strand kunnen. Voor de tweede keer ging mijn meisje in de bus. En daar deed ze het super goed!wp-1489178310118.jpg

Mijn moeder nam haar twee honden mee en haalde ons toen op bij het station. En het was een hele beleving, 3 honden en kind in de auto!

wp-1489178310134.jpg

Eindelijk op het strand aangekomen gaan de honden heerlijk los en mijn kleine jongen ook! Lekker rennen door het water, rennen op het zand, stoeien met elkaar en natuurlijk met de andere honden spelen.

Na het strand hebben we de honden van mijn moeder naar haar huis gebracht en doorgereden naar het onderzoekscentrum. Kaya ging lekker mee en zat toen alleen in de auto wat haar een stuk rustiger maakte.

wp-1489178310150.jpg

Na het onderzoek zijn we naar huis gereden en toen ging Kaya achterin. Ze zit nooit achterin dus dit was even wennen voor haar. Maar ook dat deed mijn super lieverd hartstikke goed!

wp-1489178310138.jpg

Toen we mijn moeder thuis kwamen gingen de honden weer lekker spelen. Het duurde even voordat de twee honden van mijn moeder ook met Kaya gingen spelen. Maar Kaya gaf niet op en wilde écht samen met ze spelen. Zie het resultaat!

wp-1489178310148.jpg

Na een tijd te hebben gespeeld was het zo ver dat mijn vriend ons op kwam halen en we lekker naar huis gingen. Kaya sliep al lekker in de auto en we brachten haar even naar huis zodat wij even in een restaurantje konden gaan eten. Na een uurtje waren we weer thuis en ik heb mijn kleine jongen naar bed gebracht en daarna lekker op de bank hangen. En natuurlijk kwam Kaya er lekker bij!
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties