Cola challenge

Cola challenge


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Sinds zaterdag 28 januari 2017 zijn wij, mijn gezin, begonnen met cola challenge. Ja wat houd dat in? Een hele week geen cola drinken. Voor de mensen onder ons die dat niet drinken, is het appeltje eitje. Maar hier thuis drinken wij zo 4 flessen van 2 liter leeg in een week! Na 1 dag merk ik dat ik het “mis”. Ik heb gewoon zin in een lekker koud glas met cola, lekker die prik voelen.

Vandaar deze challenge. Drinken jullie ook veel cola? Of minstens 2 flessen per week? Doe mee en kijk of je verschil merkt.
Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.8 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Succes ik zou het wel missen denk ik.
| 21:35 |
Ja ik mis het nu ook al. En dit was pas de 2e dag
| 00:15 |
Wij drinken ook wel teveel cola , goeie Challenge
| 19:49 |
Leuk bedankt. Doe je mee?
| 00:15 |
Ja misschien haha
Cola is veel te duur
| 00:20 |
Ja ik drink wel cola light maar eigen merk en alleen in het weekend anders ranja
| 17:36 |
Kijk dat is al top!
Zoals in mijn tekst, wij drinken het echt teveel. Dat moet anders kunnen bedachten we. Dus nu lekkere sappen gekocht.
| 17:43 |
Is ook lekjer toch en zeker gezonder is zonder cafeine
| 17:55 |
Ik drink het sowieso elke dag, alleen savonds dat wel. Als ik even een avondje geen cola kan drinken merk ik dat echt. Het is inderdaad altijd lekker een koud colaatje. Ik wil dr niet zonder alhoewel dat wel goed zou zijn.
| 17:26 |
Ja ik ben wel benieuwd of ik na een week nog zo een zin erin heb. Niet zoals met roken (al ben ik daar mee gestopt sinds een halfjaar) dat MOETEN echt. En dit is meer gewoon zin erin hebben.
Ik zou zeggen, doe mee ;)
| 17:27 |
Goeie zaak dat je gestopt bent met roken. Ben en zal ik nooit mee beginnen. ik zal proberen mee te doen!
| 18:16 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen