Planning voor mijn zondag

Planning voor mijn zondag


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Lieve lezers,

Ik ben druk bezig met alles in mijn huis netjes te maken en dat het echt 'ons' thuis wordt. Vandaag is mijn zoons kamer weer aan de beurt. Zoals in een eerder blog vertelde ik dat ik nog gordijnen moest hebben voor zijn kamer. Gisteren was het dan zo ver om ze eindelijk op te halen. Mijn vriend en ik hebben ze gelijk opgehaald en opgehangen. Afgelopen maandag zijn we ook bij de Ikea geweest en daar hebben we een paar opbergboxen gekocht voor zijn speelgoed. Hij heeft zo veel, dat ik eigenlijk niet meer weet waar ik het moet laten. Maar daarvan speelt hij ook al met heel veel niet meer. En DAT gaat dus weg. Kleine dingen die niet duur waren gaan gratis weg, maar bijvoorbeeld Playmobile zal ik op marktplaats gaan verkopen voor in zijn spaarpot.

Vanmiddag zal ik wat foto's plaatsen van zijn kamer EN van zijn speelgoed. Geloof me, het is TE veel, haha!

Ik wens jullie allen een fijne zondag en tot vanmiddag!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik wil zijn kamer wel eens zien!
| 12:29 |
Ik ga nu aan het blog beginnen! Zit nu eindelijk weer op me kont, haha
| 15:22 |
hoog tijd om dingen te verwijderen dan, fijne zondag
| 11:37 |
Dat zeker en om weg te geven!
| 15:23 |
Ik ben er benieuwd naar :D
| 10:44 |
Binnen een halfuurtje zal het blog online staan :d
| 15:23 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen