Serie alert!

Serie alert!


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Vandaag was het weer zover! Na de laatste serie die ik echt geweldig vind ging ik vandaag op zoek naar een nieuwe serie. Dit aangezien er maar 1 aflevering per week is van Shadow Hunters en The 100 én Bates motel. Deze drie zijn dan ook zeker aanraders om te gaan kijken als deze nog niet op je lijstje staan!Nu verder over de serie waar ik vandaag aan begonnen ben. "Bitten" heet deze serie en ik heb pas 3 afleveringen gezien, maar ik kan niet wachten om vanavond weer verder te kijken als de kleine jongen op bed ligt. Voor de mensen die Vampire Diaries, Teen Wolf en Shadow Hunters leuk vinden; ga deze serie kijken! Deze serie gaat over weerwolven, maar vanaf de eerste aflevering ook al echt spannend én natuurlijk valt er een complexe relatie niet te missen in zo een serie en voor hoever ik het heb gezien is dit ook zeker aanwezig.Mocht iemand nog een leuke serie weten, voel je vrij om een bericht achter te laten in de reacties.Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.8 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
gossipgirl , of strangerthings zijn ook hele goede!
| 21:06 |
Bitten! Helemaal afgekeken tot seizoen 4 Ge-wel-dig
| 19:30 |
ik heb veel series maar ze verschillen enorm van genre
| 18:22 |
Ik ben ook netflix verslaafd...heb een hele waslijst aan series voor je als je wil hahahaha
| 18:06 |
Kom Maar op! :)
| 18:10 |
The 4400
the returned
The Killing....zijn er 2 verschillende van...beide goed
Orphan Black
Gotham
Ehmmmmmmm de rest moet ik ff opzoeken in mijn lijst op netflix...maar deze schieten me als 1e te binnen
| 18:37 |
Jammer bijna allemaal al gezien.. Alleen the killing nog niet. Bedankt!
| 23:56 |
Zal morgen ff kijken welke ik nog meer heb
| 00:07 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen