Mijn creativiteit

Mijn creativiteit


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ok, hier is dan blog post nummer 1! Weet niet echt goed wat te schrijven, dus laat ik maar gewoon zien wat ik onder andere gekleurd heb. Antonina Kalinina is bezig aan haar tweede kleurboek en ik heb de eer om sommige van haar kleurplaten te mogen kleuren en te promoten. 

Ik vind haar tekeningen echt zo verschrikkelijk mooi, het is een feestje om het kleur te geven.  Ik heb ze zelfs ingelijst (3 stuks), moet nog spijkers in de muur slaan om ze een plek te geven. 


Deze kleurplaat is van Nadiya Vasikova en is voor een kleurwedstrijd. Ik vind het verschrikkelijk leuk om aan wedstrijden mee te doen. Allereerst is het natuurlijk geweldig om een prijs te winnen, maar het is ook erg leuk om te zien hoe anderen dezelfde plaat hebben gekleurd. Ik heb daar al veel van geleerd. 


Deze vond ik erg leuk om te doen, omdat het de eerste keer is dat ik een gezicht heb gekleurd.  De huidskleur en schaduwen zijn niet goed gelukt naar mijn zin, maar ik vind het op zich wel goed zo.  Ik heb nog niet gekeken naar andere inzendingen, dus geen idee of ik een kansje maak.


Ik hou ontzettend van de tekeningen van Francien van Westering en was ontzettend blij dat zij een kleurboek had gemaakt: Francien's Kattenkleurboek. 


Dit is de laatste die ik gekleurd had uit het boek en ben er best trots op. Het katje was niet helemaal geworden zoals ik het wilde en is een stuk donkerder geworden dan de bedoeling was. Maar gelukkig is hij niet mislukt!

Dit geeft wel een idee van mijn 'kunstigheid' en wat ik zoal post op mijn website en ik hier ook zal doen, waar ik bij sommige het verloop laat zien en ik vertel wat voor materialen ik gebruikt heb. Hoop dat iemand dat leuk vind!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (6 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik vind het leuk als er nog meer ontwerpen online gaan komen
| 15:08 |
Die met die kant vind ik heel erg gaaf
| 15:07 |
Dat is echt mooi! Wat een talent!
| 20:27 |
mooi gedaan hoor!
| 19:05 |
Mooi zijn ze!
| 15:14 |
Wauw! Mooie platen hoor
| 13:23 |
Dank je wel!!! Volgens mij ben jij de wordpress blogster waar ik deze website van heb, toch??
| 15:01 |
Ja klopt!
| 17:20 |
Ontzettend mooi en wat een fijne informatieve blog :-)
| 12:43 |
Dank je wel! Ben blij dat het bevalt :D
| 12:51 |
Graag gedaan, nog even vermelden dat de bloemen mij het meest bevallen ;-)
| 13:47 |
Jaaa, maar die tekening is ook zó mooi!!! Begrijp ik helemaal!
| 15:00 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen