Jij zat soms best ingewikkeld in elkaar.

Jij zat soms best ingewikkeld in elkaar.


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Jaren geleden toen ikzelf nog op de bassischool zat waren er een aantal kinderen die echt naar jou komst uitkeken. Hoe vreemd het ook klinkt. Want jij zat soms best ingewikkeld in elkaar. Hete was een kwestie van geluk of pech hebben noemen ik het maar. Maar er waren zelfs kinderen bij die heel erg jaloers konden worden als een andere kindje jou wel kreeg. Uiteraard waren er ook klasgenootjes die heel blij waren als jij niet in hun leven kwam. Ik ben me er van bewust dat het nu in deze tijd niet veel anders is. Ook nu hoor ik voornamelijk kinderen zeggen ik hoop dat ik *** ook krijg. Soms bijna teleurgesteld als jij dan toch niet nodig bent. Och och wat een verdriet. Ik zelf heb jou vroeger ook mogen ontmoeten. En je bleef een klein jaartje bij me. We werden dikke maatjes en ik nam je altijd met me mee. Ook sliep ik een tijdje met jou. Ik raakte al heel snel aan je gewent. Als ik ergens heen ging zagen mensen jou bijna niet .Je zat goed verstopt. Maar je kunt ook heel aanwezig zijn hoor. Ik zie je wel eens voorbij komen en dan denk ik zozo wat laat jij jezelf weer zien

Rara wie ben ik ?

Weet jij over wie ik het hier heb?

Wil jij ook meedoen aan de Maart uitdaging kijk dan even hier
Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (11 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ook deze is subliem! Leuke titels en zo origineel. Zeker mee verder doen :)
| 23:28 |
Lief!
| 23:04 |
zeer mooi geschreven! knap!
| 00:36 |
Ook een goede hoor hé! Hahhha ik zat aan een poeziealbum te denken....
| 19:51 |
Wat Leuk een poeziealbum.
| 19:55 |
Haha leuk geschreven
| 18:59 |
Weer een hele goeie. Ik ben van een oudere generatie en waarschijnlijk daarom dat het bij mij niet direct opkwam. :-)
| 16:44 |
Leuk omschreven.. Aangezien ik er nooit een heb gekregen was het ook niet bij me opgekomen
| 16:20 |
Dacht direct aan een beugel (ik wilde er ook een, nooit gehad)
| 11:48 |
Haha wat leuk dus jij herkent jezelf wel in dit verhaaltje. Ben je er overheen gekomen? ;)
| 15:44 |
Ja, gelukkig wel, al vind ik mijn hoektanden nog altijd niet mooi :-)
| 16:33 |
Heel leuk gevonden. Ik was er vast niet opgekomen
| 09:52 |
Echt leuk die beschrijvingen :-)
| 03:40 |
Ik denk: een beugel
| 23:11 |
Hans je bent goed. Het is inderdaad een beugel ;)
| 23:17 |
En ook deze was weer heel goed beschreven!
| 23:22 |
Lief. Maar jij raadde het zo dus het was dan toch te makkelijk denk ik zo.
| 23:25 |
Ik heb het toch echt een paar keer moeten lezen hoor! Maar, het gaat ook om de beschrijving, niet alleen om het raden.
| 23:27 |
Ja dat is ook waar. Dank je wel voor je reacties
| 23:30 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen