×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
Yoors in alle geuren en kleuren


Yoors in alle geuren en kleuren
 

Met het programma Photofunia kun je lekker creatief aan de slag

Ik kwam afgelopen week een afbeelding tegen op Instagram van een vriendin. Die de naam van haar bedrijfje in een kopje koffie had verwerkt. Het zag er zo leuk uit dat ik heel benieuwd was  hoe zij dit gemaakt had. Ze liet me weten dat ze dit gemaakt had met de app genaamd Photofunia.  Ik had er eerlijk gezegd nog niet van gehoord. Enthausiast als ik was ben ik gelijk de app  gaan opzoeken in de Playstore van mijn telefoon. Na het downloaden natuurlijk gelijk even wat uitgeprobeerd. Hieronder zie je enkele leuke voorbeelden die je er bv mee kunt maken. Maar er is nog veel meer. Photofunia  is een fotobewerking site vol met een enorme bibliotheek van foto-editor effecten & foto filters. Je kunt de Foto's bewerken met een  online picture editor. Veel plezier alvast .
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts