2019 een nieuw begin


Terug van weggeweest...

Ik ben weer terug van weggeweest. In de afgelopen 2 jaar veel veranderingen ondergaan. Zo ben ik geen ondernemer meer, woon ik niet meer in Groningen samen met mijn inmiddels ex-partner, maar ben ik trotse alleenstaande moeder, in loondienst als intercedent woonachtig in Arnhem. Vaak gedacht aan het weer beginnen met bloggen, want in 2 jaar heel veel meegemaakt, mooie dingen, maar ook zeker moeilijke momenten. Alleen was ik er niet klaar voor om mijn verhaal te delen en om mensen te helpen bij mijn ervaringen. Maar dat is vanaf nu veranderd.Welkom

Allereerst wil ik iedereen het allerbeste wensen voor 2019! Dat jouw doelen en dromen uit mogen komen! 
Daarnaast hartelijk welkom op mijn blog.  Zoals jullie al kunnen hebben lezen, heb ik de laatste 2 jaar best e.e.a. meegemaakt. En dat is niet zonder resultaat gebleven, daarom stel ik mij opnieuw even aan jullie voor. 

Ik ben Lidi, trotste, alleenstaande mama van 4 prachtige kinderen en 2 (ex) bonusdochters. Samen met mijn kindjes en onze kater Storm woon ik inmiddels in Arnhem. Naast mijn moederschap werk ik ook parttime als intercedent binnen de (jeugd)hulpverlening en zorg. 

Wat kunnen jullie gaan verwachten?

Ik ga mijn best doen om jullie wekelijks van verschillende onderwerpen te voorzien, dit kan gaan over mijn ervaringen als moeder, ervaringen als intercedent, maar ook heerlijke recepten of onderwerpen die mij graag bezig houden. De ene week ben ik iets actiever dan de andere week. Dit heeft simpelweg te maken met tijd. 

Ik wens jullie heel veel leesplezier en waardeer een reactie op mijn blogs, recepten e.d. altijd.