×

Yoors


exit_to_app Inloggen

480
camera_alt
Afbeelding toevoegen
60
Een 9-daags cleansing programma

Een 9-daags cleansing programma


Waarom?

Je kent het wel, verhuizen. Je bent druk met inpakken, uitzoeken, weggooien. Maar ook je nieuwe huis moet op orde, verven, sauzen, eventueel behangen en daarna alles een plaatsje geven in je nieuwe huis.
Niet altijd let je op wat je eet, want hoe sneller je de maaltijd op hebt, hoe eerder je weer aan de slag kunt.
Je grijpt dus vaak naar ongezonde snacks, pizza, patat en nog meer pizza en patat... Tijd voor actie dus! Want ik wil in de zomer ook weer heerlijk in bikini durven rond te lopen.

C9, een 9-daags cleansing programma

De C9 is een 9-daags programma waarmee ik een kick-start maak om mijn lichaam op te schonen.
Binnen 9 dagen wil ik mij graag weer energieker en fitter voelen, gezonder eten en meer bewegen.

Ik wil graag dat mijn lichaam alle afvalstoffen kwijt raakt en daarom ga ik wederom de C9 volgen. Dit wordt inmiddels mijn 3e keer, elk half jaar doe ik even een opschoon-sessie.

Zoals ik al aangaf duurt het programma maar 9 dagen. Bij het programma zit een instructieboekje, waardoor ik precies weet, hoe ik e.e.a. moet aanpakken. Daarnaast ben ik lid van een FB-groep voor ondersteuning, vragen en het lezen van ervaringen. Je vind in boekje een dagplanner, tips en recepten. Daarnaast is er ook nog een website waarbij video's zijn om vanuit huis meer te bewegen. Hoe makkelijk kan het zijn?!

Wat zit er nu precies in zo'n pakket?
Allereerst de Forever Aloe Vera Gel, gevolgd door de Lite Ultra (shake, je kunt kiezen uit vanille of chocoladesmaak), de Garcinia Plus, de Therm & de Lean (allen voedingssupplementen voor de juiste voedingsstoffen), Fiber (vezels) en natuurlijk een meetlint voor de resultaten en het instructieboekje.

C9 is géén crash dieet! Je hoeft je dus niet uit te hongeren. Je mag naast het programma groenten en fruit eten, in het boekje staat een lijst welke je het beste kunt gebruiken. Dit is zeker geen "zonde" - deze voeding is laag in calorieën en bevat vitaminen, mineralen en vezels. Forever F.I.T. is een programma voor een gezonde levensstijl, voor een gezonde en slankere versie.

Start C9

Ik ga maandag 19 juni starten en zal jullie ook zeker mijn bevindingen posten.
Heb je nu ook interesse in het programma of wil je juist ervaringen van anderen lezen? Stuur me dan gerust een prive-berichtje. Ik kan je dan uitnodigen in de FB-groep, waarin inmiddels meer dan 700 leden zijn die de C9 gedaan hebben of op korte termijn gaan doen.