Het ontwikkelen van jou als persoon

Het ontwikkelen van jou als persoon


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Persoonlijke ontwikkeling

Na het behalen van je diploma's is het tijd om ervaring op te doen in het werkveld. Werkervaring, hierbij begint het ontwikkelen van jouw capaciteiten. Maar tot wanneer ga jij hiermee door? Komt er een punt in jouw leven dat je je verder wilt ontwikkelen, bijvoorbeeld omdat jij jezelf wilt omscholen?

Mijn persoonlijke ontwikkeling

Ik ben inmiddels 32 jaar, ik ben vroeg moeder geworden. Ik heb toendertijd bewust een keuze gemaakt om mij te focussen op mijn job en op mijn dochter als zijnde alleenstaande moeder. Het ontwikkelen van mijzelf buiten mijn werk om vond ik totaal niet belangrijk.


Inmiddels ben ik een x aantal banen verder en 1,5 jaar terug begonnen met mijn eigen bedrijf op te starten in de branche netwerkmarketing. Ik merk hoe belangrijk ik het nu vind om mijzelf weer verder te gaan ontwikkelen, om nieuwe dingen te leren die ik kan toepassen in mijn branche. Maar wat brengt mij dit nu werkelijk? Ik merk dat ik anders in het leven begin te staan en hierdoor juist ook andere personen en gebeurtenissen aantrek.

Voorbeeld:
In mijn branche is het belangrijk om een team op te bouwen waarmee je gaat samenwerken. Ik trok mensen aan die enthousiast waren, maar vervolgens niet bereid waren om zichzelf verder te ontwikkelen. Nu ben ik sinds 2 maanden heel hard bezig met persoonlijke ontwikkeling en wat blijkt, ik trek teamleden aan die juist hier interesse in hebben. Die graag ook zichzelf verder willen ontwikkelen en niet zozeer om er direct iets mee te gaan doen, maar juist omdat zij niet stil willen blijven staan op het punt waar zij nu staan.Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.7 / 5 (6 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Jezelf proberen verder te ontwikkelen is altijd goed
| 13:33 |
Wat je uitstraalt, trek je aan..
| 00:57 |
Jezelf blijven ontwikkelen is zo leuk en geeft zoveel voldoening.
| 00:45 |
je bent goed bezig :) doe zo verder
| 22:00 |
Ik denk dat we moeten blijven ontwikkelen op elk gebied en elke leeftijd, stilstand is immers achteruitgang.
| 21:01 |
Soort zoekt soort zegt men ook wel.
| 20:59 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen