×

Yoors


exit_to_app Inloggen

480
camera_alt
Afbeelding toevoegen
60
Take care off you're body, it's the only place you have to live!

Take care off you're body, it's the only place you have to live!


De strijd tegen de kilo's 

In tegenstelling tot mijn eerdere zwangerschap, raak ik deze overbodige kilo's maar niet kwijt. Tijd voor verandering. Nu heb ik het geluk dat ik anderhalf jaar geleden een geweldig bedrijf tegenkwam, waar ik mee samenwerk en hebben zij prachtige gewichtsbeheersingsprogramma's. Want voordat ik Forever Living Products tegenkwam heb ik ontzettend veel geprobeerd, toen ging het steeds om een kilo of 5 die mij teveel was, maar wat ik ook probeerde een aantal weken/maanden later was ik weer terug bij af, het welbekende jojo-effect. 

Op 2 januari ga ik van start met mijn persoonlijke challenge. De strijd om de achtergebleven 16 kilo's voor eens en voor altijd kwijt te raken. Ik weet nu meer dan voorgaande jaren, een gewichtsbeheersing programma is geweldig om je de juiste mindset te leren. Daar draait het namelijk om, elke keer weer die mooie rode knop indrukken op het moment dat je zin hebt in dat gebakje of die reep chocolade. Natuurlijk kan je genieten van het leven, maar is het belangrijk om naderhand wel weer op te letten op de voeding die je in neemt. 

Cleansing programma van 9 dagen

Je fitter en energieker voelen binnen 9 dagen? Ja dat wil ik, want ik heb last van een winterdepressie. . Maar wat houdt dat cleansing programma nu in?

Forever Living Products staat bekend om de pure Aloë Vera. In dit 9-daagse programma gaat onder andere Aloë Vera mijn lichaam opschonen en alle overbodige afvalstoffen mijn lichaam uit schoppen, met behulp van een aantal supplementen. Waarom? Omdat mijn darmen dit nodig hebben en hierna mijn lichaam beter de voedingsstoffen en mineralen kan gaan opnemen. En het is een vliegende start om verder aan mijn nieuwe slankere ik te werken. 

De eerste 2 dagen zijn het zwaarst, want dan gaat het echte opschonen beginnen. Aangezien ik nogal veel cafeine binnenkrijg per dag, weet ik dat ik vast weer hoofdpijn ga krijgen. Maar dat is het absoluut waard, want ik weet ook uit ervaring dat een paar dagen later ik sta te stuiteren door het huis en energie voor 10 heb. 

Vervolgprogramma 

Als mijn lichaam schoon is, ga ik aan de slag met het beheersen van mijn gewicht. Er mogen wat kilo's vanaf en dat ga ik doen door verder te gaan met het 15-daagse programma, waarbij ik niet alleen tips en trucs krijg tot de voeding die ik inneem, maar ook tot het sporten. Het programma helpt mij verder in het versterken van mijn mindset en leert mij hoe ik een nieuwe weg in kan slaan door toch te genieten van het leven, maar dan op een verantwoorde wijze. 


We weten het allemaal, meer water drinken, bewegen, letten op wat je eet en dan kan je kilo's kwijt raken. Maar soms heb je gewoon een stok achter de deur nodig, een groep waar je terecht kan als je er even doorheen zit of juist vragen hebt. Ik heb dit gelukkig gevonden en ga samen met nog een aantal anderen vanaf 2 januari de uitdaging met mezelf aan. 
Rudi
Heel goede blog. :-)
31-12-2016 14:47
31-12-2016 14:47
kippepootje
ook weer mooie quotes en mooie blog
29-12-2016 23:14
29-12-2016 23:14
Ramona Vroom
Ik ken dat en alle andere merken.zelfoto's niet gebruikt maar zit ik dat wereldje ..maar wist je dat in die shakes bijvoorbeeld heel veel eiwitten zitten? Zoveel dat het niet goed is voor je nieren?Zonder extra producten lukt het je ook wel:)
29-12-2016 19:41
29-12-2016 19:41
Forever FeelGood
Succes. Een super goed programma!
29-12-2016 19:30
29-12-2016 19:30