×

Yoors


Inloggen
×

YoorsNieuwe Tandarts

Nieuwe Tandarts


Nieuwe tandarts,

Het word nu toch echt om weer eens naar de tandarts te gaan, ik besefte dat het al 2 jaar geleden was en dus eigenlijk inhoud van mijn mond een beetje aan het verslonzen was....

Elke keer verzon ik weer een excuus om niet te gaan, nog steeds een angsthaas, koste teveel geld tegenwoordig en ga zo maar door. maar Oké , dus vorige week toch maar gebeld voor een controle afspraak en de assistente vroeg of ik geholpen wilde worden door een nieuwe tandarts want mijn vaste tandarts had pas tijd en ruimte over 2 maanden........2 maanden? mmmmm....dat duurde mij toch te lang dus nou vooruit dan maar.

Vanochtend was het dus zo ver en zoals altijd ging ik met lood in mijn schoenen op pad, angst voor de tandarts zit er al vanaf mijn lagere schooltijd in gebakken, sadisten vond ik die vroeger, nachtmerries van overgehouden.

Gelukkig geen volle wachtruimte dus ik kon snel naar binnen waarbij ik nogal verrast keek naar de nieuwe tandarts die ik niet ouder dan eind twintig jaar inschatte, lichtbruin getint met een charmant baardje en vriendelijke bruine ogen.

Goedemorgen mevrouw, hoe maakt u het? mijn naam is Daniél en ik kom oorspronkelijk uit Spanje, ik woon nu 3 maanden in Nederland en werk hier sinds kort, en dat alles in zeer duidelijk verstaanbaar Nederlands. Ik was stom verbaasd, heeft u in 3 maanden de nederlandse taal geleerd? jazeker want ik ben van mening dat je als tandarts in goed Nederlands moet kunnen communiceren met de "patiënten"

Respect naar Daniél toe! Ik kreeg een uitgebreide controle die ik voordien nog nooit zo had gekend!

U heeft geen gaatjes in tanden en kiezen, uw gebit ziet er prachtig uit ! ( en dat na 2 jaar) pfffffff

Komt u wel over een half jaar terug mevrouw? ik zei, zeker weten.


Lienepien