Enkele super handige tools & programma's voor ondernemers


Enkele maanden geleden, schreef ik al een blog met verschillende tools voor ondernemers.  Het lijstje blijft zich uitbreiden. Want eerlijk er zijn gewoon super veel handige tools en programma's op de markt. 

Het nerdy kantje in mij, probeert deze graag uit. En ik heb ondertussen in mijn omgeving gemerkt, dat niet iedereen dit even graag doet.  Van vrijheid houden we dan weer wel natuurlijk. Anders was je geen ondernemer geworden natuurlijk ;-)

Ik deel graag  mijn lijstje met favorieten.

Sociale media

Nieuwsbrieven versturen

Boekhouding & geld ontvangen

Foto's & video's bewerken

Administratie

Ondersteuning via online programma's

Heb je vragen, stel ze gerust. Ik help je graag verder.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!