×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
Dansen om dichter bij jezelf te komen...

Dansen om dichter bij jezelf te komen...


Wie mij kent, weet ik ongelooflijk van dansen hou en dan vooral van West-Afrikaans dans. Al heb ik ondertussen ook al verschillende andere dansen geprobeerd. Dit blijft toch mijn favoriet en blijft me op allerlei manieren aantrekken.

Ik voel me gedragen door de muziek. Ze doet mijn lichaam automatisch bewegen. Het drijft als het ware mee op de muziek. Zonder nadenken, gewoon op mijn gevoel. Het is een kwestie om alles los te laten. Alle gedachten die nog in mijn hoofd spelen. Want zodra deze er zijn, dan is het voorbij & blokkeert alles. Geen rekening te houden met de blikken van anderen. Die zijn er helemaal niet en doen er helemaal niet toe. Desnoods met gesloten ogen om nog beter te voelen. Helemaal naar binnen te keren & gewoon laten meedrijven. Volledig in het nu komen. Helemaal afgesloten van alles rondom mij. Er is enkel de muziek & mijn lichaam.

Het heeft me al op zoveel verschillende vlakken geholpen. Als ik vastzit of weer eens teveel in mijn hoofd zit, zorgt dans ervoor dat ik terug in mijn lichaam kom. Het zorgt ervoor dat ik me terug goed voel in mijn vel. Het geeft me zelfvertrouwen. Ik voel me gelukkig, ontspannen en vrouwelijk. Het helpt me om dichter bij mezelf te komen. Het is als het ware een lichaamsgerichte therapie zonder woorden. Het geeft me inzichten in mijn lichaam. Het laat me voelen waar er blokkades zitten die mijn aandacht vragen. Waarmee ik verder aan de slag mag gaan. Stap voor stap naar een vrijer & gelukkiger leven.

In dit filmpje zie ik nog enkele leuke bijkomende voordelen :-)

Ik kan me alvast geen leven zonder dans voorstellen!! Ik zou doodbloeden en letterlijk wegkwijnen. Het hoort gewoon 100% bij mij. Dit kan niemand me nog afnemen!

Wat is er zo belangrijk in jouw leven waarvoor alles moet wijken? Wat helpt jou op momenten dat je even vastzit?

Vraag hier je gratis mini droomsessie aan.

Wil je meer over me weten? Neem een kijkje op mijn website: www.passionsdreams.be
_PetitCorbeau_
Heel leuk dat je dit doet
07-08-2017 12:11
07-08-2017 12:11 • Reageer
Ries van Meerten
dansen pfff helemaal niets voor mij, maar ik begrijp wel je gevoel hiervoor geniet van de dans die leven heet
04-08-2017 16:27
04-08-2017 16:27 • 1 reactie • Reageer
Liesbet Selleslags
Ik hoor inderdaad regelmatig mensen die dansen niets voor hen vinden. Ik hoop dat jij iets anders hebt waar je wel van kan genieten!
05-08-2017 19:39
05-08-2017 19:39 • 1 reactie • Reageer
HelpendeHandjes
Wat leuk dat je dit doet
04-08-2017 14:51
04-08-2017 14:51 • 1 reactie • Reageer
Liesbet Selleslags
Dank je wel. Benieuwd wat jij zoal doet...
04-08-2017 15:27
04-08-2017 15:27 • Reageer