×

Yoors


exit_to_app Inloggen

480
camera_alt
Afbeelding toevoegen
60
Ecologische & duurzame menstruatieproducten

Ecologische & duurzame menstruatieproducten


Menstruatieproducten zoals tampons & maandverband die je in de supermarkt of drogisterij koopt, bevatten schadelijke producten. Bij de productie ervan worden chemicaliën zoals pesticiden & bleekmiddelen gebruikt. Jouw vaginawand & baarmoedermond zijn zeer gevoelig waardoor ze deze chemicaliën makkelijk opnemen. Hierdoor kan je vatbaarder zijn voor schimmelinfecties, jeuk en irritatie.

Ik gebruik al enkele jaren de menstruatiecup.

De hoofdreden hiervoor was dat ik steeds meer problemen kreeg door het gebruik van klassieke menstruatieproducten.

Ook het ecologische, duurzame & economische aspect speelden zeker mee.

Daarnaast bespaar ik zowel kastruimte als in mijn portemonnee.

En ook de slecht geurende vuilzak behoort tot het verleden

Ook in mijn omgeving hoor ik bij veel vrouwen steeds hetzelfde "Waarom wist ik dit niet vroeger!".

En tegelijk merk ik dat nog steeds te weinig vrouwen op de hoogte zijn van het bestaan hiervan.

Misschien dien je in het begin even een klik te maken in je hoofd. Want het contact met ons bloed wordt nog vaak gezien als iets onnatuurlijk.

Toch hoort dit helemaal bij jou,  Authentieke vrouw.

Kies voor een product dat past bij jou & jouw levensstijl.


Deel jullie ervaringen hieronder.

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!
Topper
Heel interessant en belachelijk dat dit alleen online te koop is.Hoofdzakelijk dan.
15-02-2018 20:46
15-02-2018 20:46
jolandemooij
Vind je het een idee dat ik jou blog onder mijn blog over de menstruatie cup zet?
14-02-2018 16:00
14-02-2018 16:00
MetalStar
Ik heb zonet m'n bestelling wasbaar maandverband aangehad. Ik hoop deze snel te kunnen testen. Zakjes voor te bewaren heb ik al...Whoop :) Maar kan je de zakjes waarin je je verband bewaard ook wassen?
14-02-2018 11:27
14-02-2018 11:27
Bodycoach
Ik gebruik ook al een tijdje de menstruatie cup!!! Ik wil niet anders meer. Ik schreef er trouwens ook al een blog over.
13-02-2018 17:36
13-02-2018 17:36