×

Yoors


Inloggen
×

Yoors
#

0 volgers
notifications_noneadd
Inspiratie & connectie in een prachtige omgeving

Inspiratie & connectie in een prachtige omgeving


Zondag 28 mei 2017 was ik aanwezig op de Lim-bo markt. Dit is een informatieve beurs over burn- & bore-out.  Deze is ontstaan als antwoord op de verschillende vragen die gesteld worden in o.a. de gesloten Facebookgroep Burn-out Vlaanderen.
Dit jaar werd er gekozen voor interactieve workshops waarbij de nadruk lag op de 3 pijlers in het hersteltraject, nl body, mind & soul.

Deze markt ging door in een prachtig natuurdomein waar mensen & paarden zich met elkaar kunnen verbinden.
Op de weide stonden eveneens paarden die zich op sommige momenten lieten horen. 
Tja, kan niet ander als je weet dat het perfecte spiegels zijn. Hierdoor woorden ze ook vaak ingezet bij coachingstrajecten. De boodschap die ze geven, brengt je weer dichter naar jezelf.


Paarden trekken steeds mijn aandacht tijdens mijn wandelingen & ik heb er dan ook verschillende foto's van. Ik vind dit zo'n prachtige en wonderlijke dieren.
Ik groeide op over een manage en had de kans om er dus zeer dicht in de buurt te zijn. De keren dat ik op een paard zat, lag ik er meestal ook weer heel snel af. Tja, dat zei zeker iets over hoe ik toen was. Nu kan ik dit beter plaatsen. Misschien wordt het tijd om toch nog een kans te wagen ;-)

Het was dus de ideale locatie om tot rust te komen & terug met de natuur te connecteren. Iets wat voor mij - en iedereen (al dan niet) met een burn- of bore-out trouwens - heel belangrijk is.
De natuur laat mij terug aarden. Ze brengt me terug van mijn hoofd naar mijn gevoel. Ze brengt me terug in balans.
Gezien de tropische temperaturen stond dit de laatste dagen iets minder op het programma. Dus het was hoog tijd om terug buiten te komen.

Uiteraard kon ik me ook weer connecteren met verschillende gelijkstemde vriendinnen, ondernemers en legde ik nieuwe, warme contacten. Helemaal vanuit flow! Geen verplichtingen, geen stress, geen perfectionisme, …. Alles was helemaal perfect.

Tijdens deze broeierige dag liet ik me uiteraard ook inspireren door de verschillende workshops. Ik beleefde er verschillende aha-momentjes en deed ook weer extra inspiratie op die ik graag inzet op jouw pad naar jouw passies & dromen.

Ben je benieuwd hoe ik met je mee op pad ga?​ Contacteer me voor een gratis telefonisch kennismakingsgesprek.

Foto genomen tijdens de workshop "Intuïtieve fotografie" van Passion for Life.
_PetitCorbeau_
Klinkt heel leuk
30-05-2017 16:14
30-05-2017 16:14 • 1 reactie • Reageer
Liesbet Selleslags
Ja, dat was het ook. Een aanrader!
30-05-2017 17:50
30-05-2017 17:50 • Reageer