Mijn voorgevoel deze morgen werd bevestigd!

Mijn voorgevoel deze morgen werd bevestigd!


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Deze morgen stond ik als NIET ochtendmens al om 8 uur te dansen in mijn keuken!! Oké dansen is 1 van mijn passies, maar toch.... En neen, ik heb het boek Miracle Morning nog niet gelezen ;-) Dit staat nog steeds op mijn leeslijstje :-D
Ik poste dus deze morgen op Facebook dat het alvast een fantastische dag zou worden..... en ja mijn voorgevoel werd bevestigd!!

Het was de eerste dag van 2 dagen werken aan mijn business ipv erin. Kei leuk om extra inspiratie op te doen met gelijkgestemde ondernemers! En als toemaatje werd ik getrakteerd op een heuse VIP dag om nog meer aan mijn biz te werken. Hoe zalig is dit!!!


Benieuwd welke biz ik doe? Neem een kijkje op mijn websites: Passions & Dreams - Technology Made Easy

Contacteer me gerust als ik je ergens mee kan helpen!Beoordeel


private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen