×

Yoors


Inloggen
×

YoorsAlice in Neverland

Alice in Neverland


Als er een manier is om mijn fantasie te laten zijn dan is dat wel via het werken met was.           In gedachten kunnen er dan hele verhalen voorbij komen.  Het is vaak ook als het kijken naar de wolken dat ik als jong kind regelmatid deed.  Jij ook misschien..    Later vond ik deze werelden via anderen in boeken, maar toen de was op mijn pad kwam kon ik zelf weer mijn eigen fantasie laten zijn.  Het mooie is dat iedereen zijn/haar eigen visie daarin kan en mag laten zijn.    Net zoals Alice in Wonderland.. alles kan, ik ben niet gebonden aan regels, ik volg alleen wat de was mij geeft.

Het intuïtief werken met de was gebruik ik meestal voor mijn Soulwhispers die ik op verzoek maak en die een stukje heling in zich dragen, maar  ook deze manier van werken maakt me blij.

Misschien voel jij je ook even als Alice als je in deze wascreatie stapt en met een open visie je eigen wandeling maakt.  Veel plezier.   ( geen hotplate deze keer, maar compleet gemaakt met het ijzertje)

                                       

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!