Je eigen stijl ontdekken

Je eigen stijl ontdekken


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

                            

Na een upload van een van mijn creaties kwam er een opmerking over buiten mijn comfortzone werken.   Ik ben niet bang om buiten mijn comfortzone te werken, maar ik heb inmiddels wel een bepaalde stijl die ik over het algemeen gebruik.

 De opmerking zette me wel aan het denken. Ik ben door de jaren bij een bepaalde manier van werken terecht gekomen die bij mij past, waar ik blij van wordt; maar ook een manier van werken waardoor ik gemakkelijker in kan tunen op mijn eigen gevoel en/of dat wat het universum wil delen.

Vanaf het moment dat ik de hotplate ontdekt heb, heb ik wel van alles uitgeprobeerd. Emoties verwerkt, maar ook g...ewoon een heerlijke ontdekkingsreis aangegaan. Soms bracht dat ook frustraties, het wil immers niet altijd lukken. Zeker niet als ik iets in gedachten heb dat ik neer wil zetten. Ik heb daardoor geleerd om me open te stellen voor de was en het universum. Ook heb ik ontdekt dat ik niet van 'snelle' creaties hou, ik wil me helemaal inleven in een schilderij en ik hou van het aanbrengen van details.

Wil dat zeggen dat ik op deze manier blijf werken? Voor zolang het goed voelt wel, maar ik blijf naar anderen kijken, ik geniet van andere stijlen en laat me daardoor ook inspireren. Als daardoor mijn eigen stijl mag veranderen dan zal dat ook zeker gebeuren.

           

                                       

           

  

  Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (6 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik vind de meeste erg mooi
| 10:12 |
dankjewel
| 22:38 |
Ik vind het prachtige kunstwerken! 
| 08:56 |
Dankjewel Els!
| 12:28 |
zolang jij maar je gevoel volgt en mag volgen ...brengt het vast wat je nodig hebt.  Ik ben groot fan van je creaties !
| 12:49 |
het heeft me altijd gebracht wat ik op dat moment nodig had, dat zal ook wel zo blijven xx
| 10:12 |
daar geloof ik heilig in lieverd. Geniet jouw weg
| 16:54 |
Toch zie ik hierboven verschillende stijlen :-)
Ik kom graag nog eens een keer bij je leren nog langer aan een werk bezig te zijn (de rust te vinden).
| 14:54 |
ja, door de jaren heb ik toch wel op diverse manieren gewerkt, maar het werken met de palletmesjes heeft op dit moment echt de voorkeur.  het lijkt me fijn om een keer alleen met jou bezig te gaan aan encaustic. x
| 10:13 |
Je bent van harte welkom!
| 22:36 |
Mooie collectie. En zolang een bepaalde stijl en werkwijze inspireert lijkt me dat helemaal prima 
| 11:31 |
zo voelt het ook voor me Hans.  Dankjewel
| 10:14 |
Wat een prachtige verzameling!
| 11:09 |
Dankjewel Jolande.. is maar een gedeelte ;) maar genoeg om de diverse stijlen te laten zien.
| 10:14 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen