×

Yoors


Inloggen
×

YoorsJe eigen stijl ontdekken

Je eigen stijl ontdekken


                            

Na een upload van een van mijn creaties kwam er een opmerking over buiten mijn comfortzone werken.   Ik ben niet bang om buiten mijn comfortzone te werken, maar ik heb inmiddels wel een bepaalde stijl die ik over het algemeen gebruik.

 De opmerking zette me wel aan het denken. Ik ben door de jaren bij een bepaalde manier van werken terecht gekomen die bij mij past, waar ik blij van wordt; maar ook een manier van werken waardoor ik gemakkelijker in kan tunen op mijn eigen gevoel en/of dat wat het universum wil delen.

Vanaf het moment dat ik de hotplate ontdekt heb, heb ik wel van alles uitgeprobeerd. Emoties verwerkt, maar ook g...ewoon een heerlijke ontdekkingsreis aangegaan. Soms bracht dat ook frustraties, het wil immers niet altijd lukken. Zeker niet als ik iets in gedachten heb dat ik neer wil zetten. Ik heb daardoor geleerd om me open te stellen voor de was en het universum. Ook heb ik ontdekt dat ik niet van 'snelle' creaties hou, ik wil me helemaal inleven in een schilderij en ik hou van het aanbrengen van details.

Wil dat zeggen dat ik op deze manier blijf werken? Voor zolang het goed voelt wel, maar ik blijf naar anderen kijken, ik geniet van andere stijlen en laat me daardoor ook inspireren. Als daardoor mijn eigen stijl mag veranderen dan zal dat ook zeker gebeuren.