Ons hulpmiddeltje

Ons hulpmiddeltje


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Na jaren van afzien nadat ik gestopt was met antidepressiva, bleef ik somber. Ik sprak op een gegeven moment een kennis en die gaf me een tip. Druppeltjes die je in reformzaken kon kopen. Onder het mom van "baat het niet, dan schaadt het niet", begonnen mijn man en ik ermee. Mijn man omdat hij erg slecht sliep. En na maanden van gebruik, kan ik zeggen, het helpt ons! Er zullen er onder mijn lezers mensen zijn die het naar "het rijk der fabelen"verwijzen, iedereen heeft natuurlijk recht op zijn eigen mening. Maar voor de lezers die het willen proberen vond ik het belangrijk om hier dit kleine blogje over te schrijven.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (1 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik wil je blog wel eens lezen
| 15:17 |
Uuuhm, (schaam), dit ìs mijn blog. Ik heb nog nooit eerder echt een blog geschreven, ik had wel wat meer tekst dan wat ik nu heb, maar het bloggen lukt steeds niet. Maar waar het om gaat is dat dit middel ons echt helpt. Als je geïnteresseerd bent in dit middel kan op internet hier alles over vinden
| 15:44 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen