×

Yoors


exit_to_app Inloggen

480
camera_alt
Afbeelding toevoegen
60
Ons hulpmiddeltje

Ons hulpmiddeltje


Na jaren van afzien nadat ik gestopt was met antidepressiva, bleef ik somber. Ik sprak op een gegeven moment een kennis en die gaf me een tip. Druppeltjes die je in reformzaken kon kopen. Onder het mom van "baat het niet, dan schaadt het niet", begonnen mijn man en ik ermee. Mijn man omdat hij erg slecht sliep. En na maanden van gebruik, kan ik zeggen, het helpt ons! Er zullen er onder mijn lezers mensen zijn die het naar "het rijk der fabelen"verwijzen, iedereen heeft natuurlijk recht op zijn eigen mening. Maar voor de lezers die het willen proberen vond ik het belangrijk om hier dit kleine blogje over te schrijven.
_PetitCorbeau_
Ik wil je blog wel eens lezen
12-04-2017 15:17
12-04-2017 15:17