Een kaarsje branden

Een kaarsje branden


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Een paar jaar terug heeft mijn neef zijn eigen leven genomen. Nog steeds brand ik op een speciale dag, elk jaar dezelfde grote rode kaars. En ook in elke nieuwe kerk of kathedraal waar ik kom, steek ik altijd nog een kaarsje aan. Ondanks dat ik niet gelovig ben, blijf ik dit doen. En de kaarsjes in de kerken zijn niet alleen voor hem, maar ook voor anderen die niet meer bij me zijn.

Nu begon ik mij toch af te vragen waarom ik dit eigenlijk doe en ik denk dat ik het antwoord gevonden heb op mijn eigen vraag. De reden dat ik dit doe is om het licht nog een keer te laten branden dat ik hen gedoofd is. en op deze manier lijkt iemand toch weer even bij je te zijn.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik doe dat ook maar eigenlijk om aan hen te laten weten dat ik aan ze blijf denken.
Maar ook voor hen die ik ken en die vechten tegen ziektes. Voor hen neem ik dan ook een kaars mee vanuit de kerk waar ik het kaarsje aan heb gestoken. Die krijgen ze dan met een foto van mij en het brandende kaarsje.
| 16:25 |
Ik weet zeker dat ze daar heel blij mee zijn.
Super dat je dat doet =)
| 17:15 |
Heel mooi gebaar!
| 15:06 |
Heftig maar wel mooi dat je een kaarsje aansteekt, mooi gebaar. Sterkte!
Lieve groetjes van marijn
| 13:12 |
Dank je =)
| 13:40 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen