Maandag avond

Maandag avond


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ik wilde even kort laten weten dat ik maandag in de avond naar de nieuwe POTC film ben geweest: Pirates of the Caribean: Salazar's Revenge. Ik ben er samen heen geweest met mijn lieve vriend (die ver weg woont, dus ik was heel blij dat hij weer eens bij mij was). We hebben er samen heel erg van genoten, dus als er nog mensen zijn die twijfelen of ze willen gaan; wij raden hem aan, haha.

Verder is het natuurlijk heel erg mooi weer geweest, en dat is het nu nog, dus we zijn voornamelijk buiten te vinden. En dat is echt heel fijn =)Beoordeel


private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen