×

Yoors


Inloggen
×

Yoors
#

0 volgers
notifications_noneadd
Van wens naar werkelijkheid: kom maar kom maar kom maar

Van wens naar werkelijkheid: kom maar kom maar kom maar


Vol bewondering luisterde ik naar mensen die hun diepste verlangens middels 'vragen stellen aan het universum' en een actieplan tot uitvoer wisten te brengen. En dan gaat het over flinke wensen hé. Een superinkomen bijvoorbeeld of een grote boerderij. En terwijl ik vol ontzag luisterde en zag dat het echt gebeurde, besefte ik dat ik hier ook expert in ben. Ik keek buiten mezelf en miste mijn eigen stappen. Toen keek ik naar mijn geschiedenis en realiseerde me dat ik al zolang ik leef mijn wensen zo manifesteer. Maar het was voor mij zo gewoon dat ik het niet herkende.

Zo zette ik mijn bedrijf op, zo bedacht en realiseerde ik mijn eigen eerste opdracht op een school, zo kochten we een huis, zo verhuisde ik naar Zierikzee en zo zorgde ik voor een ruim boven modaal inkomen. En dat ging me nog gemakkelijk af ook.

En nu ben ik toe aan het grotere werk: ik wil een groot vrijstaand huis aan zee met een grote lap grond voor mijn hond, die daar ongestoord kan rennen, rotzooien en blaffen. Er zijn 2 logeerkamers met eigen sanitair en ruimte om er langer te vertoeven. Er komt een tweede hond en ik heb iemand voor het koken, voor de schoonmaak, voor mijn kleine klussen en voor de tuin. Alles wat ik uit kan besteden besteed ik uit. En dat huis staat vlakbij zee.

Elke ochtend als ik wakker word dan pak ik mijn schrijfboek om mijn dag in dankbaarheid te beginnen. Dat is de eerste actie die dag gericht op een juiste mindset. Zo ben ik vandaag dankbaar voor vele personen in mijn leven die me iets te leren hebben, die mij voorgingen en hun ervaringen met mij willen delen. Blij met mijn eigenzinnige zoons. Zo ben ik blij met alle tegenslag, ja eerlijk, omdat het me steeds weer op de weg van actie (naar het licht) zet. Zo ben ik blij met het inkomen wat ik verdien waardoor ik ruimte ervaar om allerlei trainingen te volgen in binnen- en buitenland, die erop gericht zijn mij persoonlijk uit te dagen en te laten groeien. Ik ben dankbaar voor mijn ouders en wat ze me lieten zien en lieten voelen en voor mijn zus en broers die me aan het denken zetten over het leven en liefde en vriendschappen. Dankbaar voor iedereen die me een spiegel voorhoudt. En terwijl ik het al schrijf, komt er een glimlach op mijn gezicht. Het werkt echt direct.

Hierna zoek ik een video die mijn mindset richt op het aantrekken van het gewenste. Gedachten echt sturen vraagt bij mij om hulptroepen. Hoe dat werkt? Ik doe een affirmatie en leun achterover: 'ik woon in het prachtige grote huis aan de zee' En weet je wat?

The universe cannot stop delivering to me.

I dont worry 'How' because my manifestation will happen.

I am clear & Concise about what I want.

I wrote down what I want in detail

I offer gratitude.

I feel as if its allready mine.

My sensational feeling is the secret!

I am a good receiver.

I make my actions match with what I expect to receive.

I see the abundance in everything!

En nu schenk ik mezelf wat water in, leun ik achterover op mijn dakterras, sluit ik mijn ogen en wacht ik met een glimlach op mijn mond.
Renate
Wat een super motiverend stuk!! Ik ben sinds kort bezig met de Wet van Aantrekkingskracht en Manifesteren. Ik schrijf daar ook Blogs over. Heb jij misschien tips voor boeken in het Nederlands?
01-07-2017 13:27
01-07-2017 13:27 • Reageer
Annet de JoJo
De meeste dromen zijn bedrog maar he dromen mag zolang je de realiteit maar blijft waarderen toch, heerlijke droom
19-06-2017 20:33
19-06-2017 20:33 • 1 reactie • Reageer
Linda Duin
Hallo Annet, dromen heb ik altijd gedaan. En ik heb juist goed nagedacht over 'de realiteit'. Zo denken beperkte me heel lang. Nu probeer ik alle plafonds door te knallen. Ha ha....
19-06-2017 22:56
19-06-2017 22:56 • 1 reactie • Reageer
lekkerereceptenvoor2
Klinkt helemaal goed. Het gaat gewoon lukken.
19-06-2017 20:09
19-06-2017 20:09 • 1 reactie • Reageer
Linda Duin
Dank je Elisabeth. Dat is een kwestie van tijd. Superleuk om zo te leven. Vertrouwen en geloof zijn zo belangrijk.
19-06-2017 22:59
19-06-2017 22:59 • Reageer
Marion Wever
yep.. Ik ken het! :-D Ken je de lezingen van Abraham Hicks?
19-06-2017 20:02
19-06-2017 20:02 • 1 reactie • Reageer
Linda Duin
Ja hoor. Er valt zoveel te zien en te leren. Jij volgt het kennelijk ook?
19-06-2017 23:02
19-06-2017 23:02 • 1 reactie • Reageer
LWAlmanak
Volgens mij is het bid en werk en met weinig genoegen te nemen ;-)
19-06-2017 18:38
19-06-2017 18:38 • 1 reactie • Reageer
Linda Duin
Dat wil ik niet. Ik wil niet bescheiden zijn maar deel uitmaken van de overvloed die er is.
19-06-2017 23:03
19-06-2017 23:03 • 1 reactie • Reageer