×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Hier ben ik (weer)

Hier ben ik (weer)


Ik ben Linda en mama van 2 Kids en baby nummer 3 is onderweg :). Ik werk op het moment niet dus ik ben op dit moment thuisblijfmoeder! Ik schrijf vooral over van alles wat ik zelf tegen kom. Dit kan over het moederschap gaan, werken vanuit huis, schoonmaken, besparen, eten... noem maar op!

O ja en ik ben al bijna een jaar lid van yoors! En begin het steeds leuker te vinden!

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

Beloon de maker en jezelf

Word lidexpand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties