Hier ben ik (weer)

Hier ben ik (weer)


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ik ben Linda en mama van 2 Kids en baby nummer 3 is onderweg :). Ik werk op het moment niet dus ik ben op dit moment thuisblijfmoeder! Ik schrijf vooral over van alles wat ik zelf tegen kom. Dit kan over het moederschap gaan, werken vanuit huis, schoonmaken, besparen, eten... noem maar op!

O ja en ik ben al bijna een jaar lid van yoors! En begin het steeds leuker te vinden!

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

Beloon de maker en jezelf

Word lid


Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.7 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Leuk dat je weer terug bent en ons weer mee gaat nemen in jouw verhalen.
| 20:01 |
Dank je
| 21:58 |
Het is ook leuk op yoors hoor
| 16:01 |
Absoluut! Was eerst een beetje zoekend omdat ik geen leuke onderwerpen kon vinden, maar door die challenges, krijg je meer inspiratie
| 22:00 |
Klopt ik ken dat ook
| 22:00 |
Leuk je weer te zien !
| 15:18 |
Dank je
| 21:59 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen