Leven van een uitkering

Leven van een uitkering


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Sinds ik besloten heb om voor mijn gezin te zorgen en dus te stoppen met fulltime werken, heb ik een fascinatie gekregen voor zuinig te leven. Ik wil niet zeggen dat wij het nu zo slecht hebben, maar als je van 2 fulltime inkomens naar 1 fulltime inkomen en een parttime thuiswerk baan gaat dan merk je dat wel.

Onderstaand verhaal gaat nog een stap verder!

http://www.flair.be/nl/strafverhaal/415382/patricia-is-35-woont-samen-en-heeft-twee-kinderen-zij-en-haar-man-leven-van-een-uitkeringBeoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (6 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ja, dan moet je wel meer op de centjes letten, maar daar heb je ook meer tijd voor dan ;-) Geen kinderopvang nodig en tijd om goedkoper boodschappen te doen en met minder toch lekker en gezond te koken . Dat zijn keuzes die je maakt en ik vind het een prima keuze, je kinderen zijn maar even klein , geniet van ze
| 15:15 |
Ja precies dat vind ik ook!
| 12:25 |
Op zo'n momenten word je heel creatief met alles
| 14:45 |
Ja dat denk ik ook! Zit veel op bespaar groepen en daar lees je de 'gekste' dingen hoe er bespaard word. Of nja ik denk dan hoe kom je erop!
| 12:24 |
Mensen die het financieel het moeilijkste hebben zijn mensen met een gemiddelde baan, net iets meer netto dan een uitkering maar veel meer onkosten qua transport en kinderopvang. Mensen staan er niet altijd bij stil, jammer maar helaas!
| 12:42 |
Dat is zeker zo!
| 13:46 |
Heel herkenbaar! Wij zijn aantal jaar geleden van 2 fulltime inkomens teruggevallen naar bijstandsniveau (mede door ziekte en baanverlies) Plaatste er van de week een stuk over yoo.rs/lifebymamalinda/blog/waar-doet-ze-het-toch-van-1492435618.html?Ysid=22015
| 12:39 |
Misschien dat het helpt met boodschappen doen als je deze tips even leest? Je kunt enorm op boodschappen besparen als je het juist aanpakt en kortingsbonnen gebruikt. Gisteren nog gratis douchegel en shampoo meegehad van Dove.
Mocht je specifieke hulp erbij nodig hebben, mag je me steeds een berichtje sturen.
Hier is de link: yoo.rs/sarientje/blog/winkelen-met-bonnetjes-1490893558.html
| 12:33 |
het is een heel erge situatie maar het zijn niet alleen mensen met een uitkering die het moeilijk hebben , ik ga deeltijds werken en heb zelfs minder dan wanneer ik een uitkering zou krijgen, mijn man is voorlopig werkloos en heeft dus ook een klein inkomen
| 11:06 |
Oh dat zeg ik ook niet! Vond dit verhaal wel interessant om te delen! Er zijn idd ook mensen die niet eens in aanmerking voor een uitkering komen en daardoor nog minder te besteden hebben
| 11:25 |
ik bedoelde dat niet negatief naar jou toe hoor, wilde maar ff mijn situatie uitleggen
| 11:33 |
Nee snap ik !
| 11:56 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen