Vitamines voor kinderen

Vitamines voor kinderen


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Omdat mijn dochtertje in een 'lust ik niet' fase zit, krijgt ze multi vitamine erbij! Alleen dat valt niet echt mee. Het moet natuurlijk gezond maar ook lekker zijn! Nou had ik vitamines die zij lekker vond (van davitamon), kwam ik een lijst tegen wat er in davitamon zit en dat dat verre van gezond is. Dus nu ben ik zoekende naar een andere. Nou kwam het bedrijf waar ik mee werk met leuk nieuws! Binnenkort komen zij ook met vitamines voor kinderen! Ik moet alleen nog wel ff wachten op meer info zoals ingrediënten en prijzen. Maar ik word er blij van! Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (1 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Die van mij eet al en geluk nog alles :D
| 15:17 |
Dan heb je geluk :)
| 15:22 |

auto leasen
auto leasen
private lease goedkoop
private lease goedkoop
Muziek, Kunst & Cultuur
Aanbevolen Muziek
Aanbevolen Muziek
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen