Bestelde kaartjes ontvangen

Bestelde kaartjes ontvangen


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Gisteravond kwam ik laat, erg laat, thuis en toen had ik écht geen zin meer om nog een blog te schrijven. Maar toch is het onwijs leuk om te vermelden dat mijn kaartjes van Postallove.com zijn aangekomen! 

2 Weken geleden bestelde ik een aantal kaarten bij postallove.com. Een Poolse website die een enorm divers aanbod aan ansichtkaarten hebben én die bovenal redelijk goedkoop zijn. Zoals ik toen al vermeldde betaalde ik (inclusief verzendkosten) zo'n €15- voor 32 kaarten. Dat is ongeveer €0,50 per kaart en dus de helft goedkoper dan de kaarten die je in Nederland koopt. Ook krijg je (vrijwel) altijd nog een leuke extra in je bestelling. Deze keer kreeg ik 3 extra kaarten en die staan niet op de foto haha. Indien er behoefte aan is wil ik deze foto uiteraard nog delen :)

Goed, de kaarten dus. Prima kwaliteit, mooie afbeeldingen en binnen 2 weken op de deurmat. Goed te doen, lijkt me? Overigens bestel ik van sommige kaarten meerdere stuks, dit omdat ik weet dat er bij postcrossing veel vraag naar is :)

Ik gebruik deze kaarten overigens voor postcrossing. Wat dat precies is kun je hierlezen. Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (11 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Postallove is inderdaad een goede site. Ik heb laatste kaartjes besteld bij webshop uit Rusland en Oekraine! ik ga je volgen...ben gek op post. Wil je mij ook volgen? Ik ga ook schrijven over post :)
| 21:37 |
Ga ik doen! Leuk! Hoe was die bestelling? :)
| 18:51 |
Beide goed bevallen. Oekraine kwam iets sneller binnen dan Rusland maar beide snel binnen (binnen 2 weken) Goed verpakt ook. Netjes dus!
Hier de webshops: en.cards-for-me.com.ua/ & en.strannik-postcard.ru/
| 22:09 |
Thanks! Netjes qua tijd inderdaad :) Ik zal eens een kijkje nemen :)
| 12:19 |
Dat klinkt heel interessant :-)
| 16:54 |
Ook leuk Rudi! :)
| 08:52 |
:-)
| 10:34 |
Mooie kaarten hoor, klinkt als een leuke site! Nu maar eens verdiepen in postcrossing :)
| 15:53 |
Zeker doen! Super leuk :D :D
| 16:09 |
Die volkswagen kever is leuk
| 17:46 |
Haha dankje! Jij bent een auto fan, toch? :)
| 19:06 |
Ja vooral de kever herbie, en de VW T1
| 20:04 |
Ah Herbie is leuk ja! De T1 zal ik zo eens even googlen :)
| 08:44 |
Het eerste VW busje is dat
| 08:47 |
Oh die ken ik wel! :)
| 08:47 |
Die kaartjes vind ik wel leuk, zoals jij nu die overzichtskaart van Nederland hebt.
Heb er zo nog geen enkele gekregen.
| 13:01 |
Ze heten GF (greetings from) kaarten :) Ik heb ze er op mijn profiel bij staan dat ik die graag wil ontvangen. Werkt hoor! :D
| 14:33 |
Ik zag ze ook nog niet eerder in een winkel.
Greetings from... dank je, dat is misschien een tip mocht ik opnieuw gaan Postcrossing doen;
| 14:47 |
Ze zijn ook alleen maar te bestellen op postallove :) Echt heel erg leuk om te zien en te krijgen ook! Speciaal ontworpen door deze website.
| 19:07 |
Super mooie kaartjes,, jij kunt weer even ♡
| 11:03 |
Jaaaa kan weer lekker kaartjes gaan sturen :D Even wachten tot ze aankomen haha
| 11:04 |
Erg leuke kaarten
| 10:51 |
Dankje Chantal! :)
| 11:04 |
Ohh er zitten echt leuke dingen bij
ik ga die site ook eens bekijken
supertof
| 10:08 |
Zeker doen! Ook écht heel betaalbaar met de verzendkosten :)
| 10:12 |
Super leuke kaarten!
| 10:03 |
Dankje! :D
| 10:12 |
Leuk, en zeker niet duur!
| 09:40 |
Dank! En gelukkig niet nee :D
| 09:58 |
Je zou der bijna volle dozen van bestellen en op de markt gaan staan hahaha
| 10:03 |
Hahaha daar zal ongetwijfeld een handel in zitten. Ik ga dit bijna overwegen ;p
| 10:18 |
Hoe meer je koopt hoe goedkoper het word toch? Wahahaha Je moet ze eigenlijk voor 10 a 20 cent kunnen kopen, dan wordt het pas echt interessant... Hoe goedkoper hoe beter. Ik heb eens 5 dozen gekocht voor een tientje en gelijk doorverkocht voor twintig aan een handelaar in oudere ansichtkaarten, waren allemaal onbeschreven. Hij heeft er flink aan verdiend zij hij. Maar ik wil niet te lang blijven zitten met spullen, het moet voor mij vlotte handel zijn als ik wat koop. Dat gebeurd niet vaak meer, wil een beetje afbouwen met de rommelmarkten, kost me veel energie...
| 10:26 |
Is inderdaad ook zo! Deze kaarten zijn qua inkoop ongeveer 30 cent maar je betaalt redelijk wat aan verzendkosten (zo'n 20 cent per kaart) en dat gaat per gewicht natuurlijk.. Dus ach, in ieder geval scheelt het me nu 50 cent per kaart die ik verstuur :))
| 10:30 |
Dat is dan toch een mooi winstpakkertje. Kijk ook eens op de markten goed rond, soms 3 kaarten voor een euro.
| 10:32 |
Ja, ook leuk! :) Thanks voor de tip!
| 10:46 |
Yup :-)
| 10:49 |
Leuke kaarten. Ik heb geen idee of dat goedkoop of duur is.
| 09:39 |
In Nederland betaal je al snel ongeveer €1,- per kaart :)
| 09:57 |
Oké, bedankt.
| 09:59 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen